Bekijk deze nieuwsbrief online?
mailheader
Calciumtabletten nodig voor sterke botten? Lees het in Uitzicht

De nieuwe Uitzicht is onderweg. Met in dit nummer een verhaal over de calcium-magnesiumbalans van klinisch chemicus prof. dr. Frits Muskiet. Dat een hoge calciuminname goed is voor sterke botten is een hardnekkig misverstand, schrijft hij. Meer is (ook hier) niet beter.

Ook in dit nummer een uitgebreid interview met dr. Leo Pruimboom, grondlegger van de Klinische Neuro Psycho Immunologie. Hij vertelt hoe je via intermittent leven je eigen overlevingsmechanismen her-activeert, waardoor je besluitvaardigheid toeneemt en je sterker, weerbaarder en gezonder wordt.
Foeke en Trynke (zie cover) vertellen over de keuze die ze maakten bij de dreiging van blaaskanker. Verder heerlijke recepten met Chinese kool, en in de doktersrubriek antwoord op de vraag: is een naaldbiopt om kanker te diagnosticeren veilig... of niet?

Nog geen lid van MMV? Sluit nu een jaarlidmaatschap af voor 35,- euro. Dan krijgt u deze Uitzicht direct thuisgestuurd. De andere negen magazines volgen dan zodra deze van de drukpers rollen. Ook krijgt u 25 procent korting op supplementen, lezingen en andere activiteiten, schrijf u nu meteen in!
Deze nieuwsbrief wordt je aangeboden door de MMV (Moermanvereniging), een vereniging die is opgericht door patiƫnten en sympathisanten van arts-onderzoeker Cornelis Moerman. De vereniging wil mensen op een laagdrempelige manier ondersteunen bij het volgen van een gezond eet- en leefpatroon ter voorkoming van kanker of ter ondersteuning bij de behandeling daarvan.
Word lid voor maar 35,- euro per jaar of geef een lidmaatschap cadeau met 5 euro korting!
Uitschrijven | Inschrijving beheren