Bekijk deze nieuwsbrief online?
mailheader
Kerst, kanker en de evolutie

Cellen die het best zijn aangepast aan de omgeving hebben de beste overlevingskansen. Dat geldt voor gezonde cellen, maar dat geldt ook voor kankercellen. In de nieuwe Uitzicht legt bioloog dr. Hans Stoop in heldere taal uit hoe dit werkt en hoe je het evolutionaire proces met voeding en leefstijl kunt beïnvloeden.

Wouthiera Crommelin kijkt in een interview terug op de diagnose darmkanker die ze in 2012 kreeg. Ze koos naast reguliere behandelingen voor optimale voeding, acupunctuur, homeopathie, maretakinjecties, darmspoelingen en cannabis. Ook ging ze bewust 'in de vertraging leven'. De kanker verdween. 'Soms komt wel de gedachte boven dat het ook na tien of twaalf jaar ineens weer mis kan zijn. Maar dan heb ik er toch mooi twaalf goede jaren bij gekregen!'

Ook in dit nummer een interview met natuurvoedingskundige Veronique van Zeeland die zeven jaar mensen te woord stond via het MMV-voedingsspreekuur. Veronique stopt ermee, maar het spreekuur gaat door, en vanaf januari zelfs iedere week. In deze editie staat de top-5 van meest gestelde vragen (inclusief de antwoorden) over de voedingsrichtlijnen. Speciaal vanwege de feestdagen in dit nummer ook twee complete kerstmenu's die smakelijk zijn, maar waarmee u ook bijdraagt aan een micromilieu waarin gezonde cellen gedijen en kankercellen niet.

Nog geen lid van MMV? Voor 2,92 per maand bent u lid en ontvangt u nog voor de feestdagen deze kersteditie thuis. Of geef het blad cadeau!
MMV is een gemeenschap van mensen die actief werken aan hun gezondheid. De leden ontvangen tien keer een Uitzicht per jaar. Help ons de kennis over voeding bij kanker verspreiden met een lidmaatschap en ontvang dit bijzondere nummer volgende week in de bus. Naast het blad krijgt u 25 procent korting op supplementen, lezingen en andere activiteiten, schrijf u hier in.
Deze nieuwsbrief wordt u aangeboden door de MMV (Moermanvereniging), een vereniging die in 1974 is opgericht door patiënten en sympathisanten van arts-onderzoeker Cornelis Moerman. De vereniging wil mensen op een laagdrempelige manier ondersteunen bij het volgen van een gezond eet- en leefpatroon ter voorkoming van kanker of ter ondersteuning bij de behandeling daarvan. Waardeert u dat? Word lid voor maar 35,- euro per jaar of geef een lidmaatschap cadeau met 5 euro korting!
Uitschrijven | Inschrijving beheren