mailheader

roderoos728
05per5MagA4FCc_cover
Veerkracht en kanker: 'Nú is het enige dat telt'
In de Uitzicht die komende week verschijnt aandacht voor het fenomeen dat je sterker uit een crisis kunt komen. Na de ramp met de veerboot Herald of Free Enterprise gaf bijna de helft van de overlevenden aan dat de gebeurtenis weliswaar traumatisch was geweest, maar ook iets positiefs had opgeleverd. Het leidde tot een nieuw onderzoeksterrein: posttraumatische groei. Veerkracht, optimisme en hoop zijn eigenschappen die je kunt trainen. Sandra, Ismaël en Sophie, drie mensen met kanker in hun leven, getuigen daarvan. Word lid van MMV om Uitzicht te ontvangen of bestel dit nummer in de losse verkoop!
Novaro nieuwsbriefbanner MMV juni
Foodwatch ageert tegen gesponsord voedingsonderzoek
Stichting Foodwatch werkt aan een ‘lijvig rapport over de beïnvloeding van de wetenschap door de voedselindustrie’. Vooruitlopend op de publicatie daarvan lanceert de voedselwaakhond alvast een campagne en een manifest.
Lees verder
2020_FOODWATCH_voedselwetenschap_1080x1080_met
Vitals advertentie april
Sophie staand
Nieuwe columnist Sophie Hospers
MMV biedt ruimte aan ervaringsdeskundige columnisten. Maak kennis met Sophie Hospers, filosoof, historica en ervaringsdeskundige op het gebied van borstkanker. Wat is regulier, en wat is alternatief?, vraagt zij zich in haar eerste column af. 'Regulier’ betekent ‘regelmatig, volgens orde’, zegt van Dale. Maar de regelmaat in mijn behandelingen in het ziekenhuis kon ik nooit ontdekken. Afspraken werden zelden op tijd nagekomen en werden – met uitzondering van de chemokuren – op telkens wisselende tijdstippen gepland.'
Lees verder
Alfytal broccoli sprouts
Blij met uw boer? Vertel het MMV
Een lezeres uit Brabant is zo enthousiast over het wekelijkse groentepakket Van het Land, dat ze het graag met andere MMV’ers wilde delen. Goed idee, maar wat kan iemand uit Friesland daar mee? Nou, die kan ons zijn of haar favoriete boer ook tippen. Zo maken we samen een landelijk dekkend netwerk.
Lees verder
Van het land
banner Lamberts nieuwsbrief 1ste kwartaal 728x90 px
En verder:  Origineel vaderdaggeschenk: geef een jaar lang Uitzicht cadeau met 5 euro korting!

  MMV staat voor Moermanvereniging. Een vereniging die 45 jaar geleden is opgericht door oud-patiënten van dokter Cornelis Moerman. Anno 2020 een moderne vereniging van ca. 6.500 mensen die actief willen werken aan hun gezondheid. Om kanker te voorkomen, ter ondersteuning van een kankerbehandeling of om het leven met een chronische ziekte draaglijker te maken. Want dat kan met voeding!

  Lidmaatschap kost 3,50 per maand, daarvoor krijgt u 10 x per jaar het ledenmagazine Uitzicht, korting op interessante producten en diensten en de kans om te delen met gelijkgestemden.

  Iedere week informeert de redactie van MMV u over relevant nieuws met betrekking tot voeding, kanker en de gezondheid. Stuur Divitaal door naar bekenden of schrijf je hier in om Divitaal wekelijks automatisch te ontvangen.

  AQV
  MailPoet