Regionale bijeenkomst MMV 'Verzuring' deel 1

Datum: 
dinsdag, 26 september, 2017 - 20:00 tot 22:00
Locatie: 
“Felixoord”, Vegetarisch Zorgcentrum, Ommerhofslaan 35, 6881 CH te Oosterbeek
Schrijf je in   Exporteer
Beschrijving: 

Verzuring: het meten van verzuring, de oorzaken, gevolgen en het ontzuren. Dat is het thema van een drietal bijeenkomsten van MMV met als spreker therapeut Bas ten Velde van Praktijk Sai en de OHM Academy uit Arnhem.

 De locatie van deze bijeenkomsten is “Felixoord”, Vegetarisch Zorgcentrum, Ommerhofslaan 35, 6881 CH te Oosterbeek. De eerste bijeenkomst is op dinsdagavond 26 september, de volgende op 24 oktober, en de laatste op 21 november 2017,  van 20.00 uur tot 22.00 uur. De zaal is open om 19.30 uur.

 Tijdens de 1e avond: wordt besproken wat verzuring is en gaan we verzuring meten op diverse manieren. De 2e avond wordt dit vervolgd en wordt ingegaan op de rol van voeding en de 3e avond gaat over de emotionele kant en rol van ademhaling. De drie avonden zijn ook los van elkaar te bezoeken.

 Verzuring is een term uit de natuurgeneeskunde en gaat over een veranderde pH (zuurder worden) van het lichaam. Dit gaat samen met een opstapeling van afvalstoffen in het lichaam. Hiervoor is veel wetenschappelijke en medische onderbouwing. Vandaar dat de natuurgeneeskunde en ook de Moermantherapie verzuring tracht tegen te gaan.

 De bijeenkomsten zijn voor iedereen toegankelijk. De entree voor elk van de bijeenkomsten is  8,50 euro per persoon (voor leden 6 euro), of voor drie avonden tegelijk 21,50 per persoon (voor leden 15,00 euro). Vooraf aanmelden is noodzakelijk. U kunt dit doen bij het Centraal Bureau van MMV, bij voorkeur via E-mail: cb@mmv.nl. Na aanmelding ontvangt u van ons een mail met de betaalgegevens.  

Evenement aanmelden