Congreszaal loopt snel vol

Nog niet opgegeven voor het MMV-jubileumcongres van  zaterdag 27 september in Ede? Als u erbij wilt zijn, kunt u zich het beste direct opgeven. Op 22 september sluit officieel de aanmeldingstermijn. Het aantal aanmeldingen ligt intussen al boven de 500 en de zaal heeft een capaciteit van 600.  Geef bij  uw aanmelding alstublieft ook aan of u gebruik wilt maken van de lunch (kosten € 10). Dankzij een financiële bijdrage van MMV is de lunch Moermanproof, dus ook biologisch! Geen dag meer wachten dus.  Voor een ander buitenkansje heeft u iets meer tijd maar ook niet meer dan een week.

Kookboek

De afgelopen periode gold als tijdelijk aanbod voor nieuwe leden dat zij het MMV- kookboek De Natuurrijke Keuken (waarde € 19,50) helemaal gratis en voor niets kregen. Voorwaarde was wel dat zij in 2015 lid zouden blijven.

Van dit buitenkansje hebben vele honderden mensen geprofiteerd met als gevolg dat de voorraad kookboeken drastisch is geslonken. Er is nog een klein stapeltje over. Wie tot 27 september a.s. lid wordt, komt in aanmerking voor het gratis kookboek maar op=op. U krijgt dan in plaats van het kookboek de dvd “Geef ziekte geen kans en de Voedingswijzer. Die dvd is trouwens superinteressant.

Snel

Wat het kookboek betreft: Wie het eerst komt, het eerst maalt. Overweegt u lid te worden, dan weet u wat u te doen staat. Wilt u anderen lid maken, zeg dan dat het raadzaam is snel te reageren!

MMV selecteert wekelijks het nieuws over voeding, kanker en gezondheid. Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

<< Terug