Divitaal 10 *Haar in je brood *Geld uitsparen in de superNog niet eens zo heel lang geleden schreef iemand die niets moet hebben van MMV, in dagblad Trouw dat de hele Moermanbeweging naar het museum kon. Die beweging was toch op sterven na dood. Het zal even slikken zijn voor deze man maar de werkelijkheid is iets anders. MMV organiseert op 22 februari a.s. een ontmoetingsdag in Driebergen. De zaal met plek voor 350 mensen was in recordtijd volgeboekt. Er kan echt niemand meer bij. Hoezo naar het museum?


Jan van Klinken, webredacteur.

Haar niet op je brood maar erin

Gezien op tv deze week: Haar niet óp je brood maar erin? Wees gewaarschuwd: dat kan tot verrassende vragen in de bakkerswinkel leiden.

lees meer

Mee met MMV

Al heel lang organiseert MMV voor haar achterban vakanties waarbij helemaal volgens de richtlijnen van de vereniging kan worden gegeten. Niet alleen dat maar ook en vooral de onderlinge contacten maakten die uitstapjes tot een groot succes. De verslagen waren vaak ontroerend om te lezen. In juni gaat MMV weer op stap, dit keer naar Zwitserland. Bij onze gids Wim Kuling bent u in goede handen. Hij kent in het betreffende gebied de mooiste plaatsen. Wie snel boekt, kan nog mee.

lees meer

Geld uitsparen in de super

Leer de slimmigheden herkennen in de supermarkt en je spaart gegarandeerd veel geld uit. Tegelijkertijd laat je veel producten waarmee wordt gesjoemeld, onaangeroerd.

lees meer

Mythen rond kanker

De invloed van de gemoedstoestand zou één van de belangrijkste mythen rond kanker zijn. "Mensen denken dat stress en gevoelens het proces van genezing kunnen beïnvloeden, maar daar is geen enkele basis voor", verklaarde de internist Jan Schellens van het Amsterdamse Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis deze week ter gelegenheid van Wereldkankerdag. Anderen maakten het nog bonter.

Verder in het weblog van deze week:
- Cholesterolgekte
- Suikerdebat woedt voort

lees meer
 

Vitamine D (oen)

(advertentie)
Steeds meer wetenschappers zijn het met elkaar eens dat het overgrote deel van de bevolking in perioden van weinig blootstelling aan de zon (maanden november-maart) Vitamine D zouden moeten suppleren. Daarom levert Lamberts een groot aantal Vitamine D producten onder de slogan:
Vitamine D (oen)   280ie - 400ie – 1000ie – 4000ie
De aanbevelingen komen meer en meer te liggen op die van Duitsland en de Verenigde Staten van minimaal 50nmol/l voor alle leeftijden. Waarbij ook wordt aangegeven dat 70nmol/l optimaler zou zijn. De Vitamine D status kan nu eenvoudig worden bepaald met de Medivere Vitamine D bloedtest.
www.medivere.nl
Nieuw van Lamberts Vitamine D 4000ie (120c); Verkoop € 24,95