DiVitaal 212 *Blaaskanker weg, rara hoe kan dat?

klik hier voor de webversie

Een Noord-Hollands echtpaar moest voor de rechter verschijnen omdat het 100 wietplanten had verbouwd. Ook had het illegaal stroom afgetapt. Dat mag allemaal niet maar de officier van justitie oordeelde mild. Meneer had blaaskanker en gebruikte wiet voor zijn genezing. Met succes! Zie deze nieuwsbrief.

Verbazingwekkend, zo'n herstel. Minstens zo verbazingwekkend vind ik het medisch dossier. Dat laat het bij de constatering dat er sprake is van een "wonderbaarlijke reactie op eigen medicatie." Wat ik niet begrijp, is dat zo'n arts gewoon doorgaat waar hij gebleven was. Waarom niet de  toevoeging: "Inmiddels onderzoek begonnen naar de geneeskracht van wiet bij kanker"? Dat lees je nooit in medische dossiers. Dat zal wel altijd een raadsel blijven. 

Jan van Klinken

 

 

Weg tumoren, weg uitzaaiingen 

Met twee kwaadaardige tumoren in de darmen en uitzaaiingen in de lymfklieren wijst Paul Borst (53) chemokuren af. Zijn kwetsbare gezondheid – de ziekte van Crohn - doet hem tot dit besluit komen. Hij kiest voor het Moermandieet en voor cannabisolie. Exact een jaar later is hij volledig ‘schoon’. Dit en nog veel meer in het nieuwe nummer van MMV-magazine Uitzicht dat dinsdag aanstaande wordt verspreid.

Lees verder

(advertentie)

Gezond eten wordt duur betaald

Fruit is in tien jaar tijd 28 procent duurder geworden. Ook andere gezonde producten stegen aanzienlijk in prijs, veel meer dan ongezonde voeding. Volgens het CBS is de prijs van gezonde voedingsmiddelen als melk, eieren, fruit en noten de afgelopen tien jaar in verhouding sneller gestegen dan de prijs van ongezonde voeding.  Producten als ijs, snoep en suiker werden in de meetperiode zelfs goedkoper.

Lees verder

Kankerpatiënt berecht vanwege (heilzame) wietolie

Honderd hennepplanten, een volledig ingerichte kweeklocatie in huis met lampen, luchtafzuigers, tijdschakelaars en ventilatoren. Dan hang je normaal gesproken. Het Noord-Hollands echtpaar, dat woensdag 17 januari voor de officier van justitie moest verschijnen, biechtte alles eerlijk op. Doel van de thuisteelt was wietolie maken voor eigen gebruik. Dat wil zeggen: hij had blaaskanker. 

Lees verder

Verder:

  • Wat vind je van deze uitdaging?

  • Wie vindt  het leuk om in de stand  van MMV te staan tijdens de Gezondheidsbeurs 2018? Het gaat met name nog om vrijdag  2 februari en de daarop volgende zaterdagochtend. Graag contact opnemen met het Centraal Bureau van MMV, 0347-346955 (ma-do van 9-14 uur) of mail naar cb@mmv.nl.

  • Ernstige salmonella verhoogt risico op darmkanker

  • Ralph Moorman over natuurlijke suikers

  • Zoetstoffen verhogen risico  op dementie en beroerte

  • In olijfolie bakken en  braden, is dat verstandig? (zoek in tekst na item over supplementen)

  • Angst terugkeer kanker is functioneel

  • Spreekuur voor MMV-leden verlengd

  • Slechte adem? Probeer eens probiotica

  • Ga snel naar de webwinkel: slowjuicers te koop met ledenkorting!