DiVitaal 222 *MMV timmert aan de weg

klik hier voor de webversie

Prostaatkanker is een beruchte kwaal onder mannen. Reguliere ingrepen zijn voorhanden maar worden gevreesd om hun bijwerkingen, zoals impotentie en incontinentie. Ook de hormoontherapie die veel patiënten ondergaan, heeft nare bijverschijnselen. Bovendien is die therapie na verloop van tijd uitgewerkt. Vergelijk dat met het kruidenmiddel Prostasol! Daarover leest u meer in het interview dat in deze nieuwsbrief wordt aangekondigd met Wim van Heck. Nu nog  een gedegen onderzoek. De uitkomst laat zich haast al raden.   

Jan van Klinken

 

"Ha tumor, ik honger je uit"

Met een snelgroeiende uitgezaaide kanker had Mike Straks (29) drie jaar geleden een strijd te voeren waar niemand in geloofde. Met chemo zou hij hooguit een jaar te leven hebben. Maar Mike ging voor een wonder. “Telkens wanneer ik aan een koolhydraatarme maaltijd zat, dacht ik:  ‘Ha, wéér niks voor de tumor!  Ik honger je uit!” Dit en nog veel meer in het nieuwe nummer van Uitzicht dat aanstaande dinsdag in de bus glijdt.

Lees verder

(advertentie)

MMV timmert aan de weg

In korte  tijd treedt MMV drie maal achtereen naar buiten. Vandaag verschijnt in Medisch Dossier een artikel van de hand van hoofdredacteur Rineke Wisman van Uitzicht over de achtergrond en de activiteiten van MMV. Hier leest  u het verhaal online,hier de eerste twee pagina's van het artikel in printvorm. Medisch Dossier is onder de titel "Wat de artsen niet vertellen" te koop in de kiosken en heeft een oplage van 10.000 Eveneens vandaag verschijnt een bijna paginagroot artikel in Reformatorisch Dagblad over de  ervaringen van MMV-lid Klaus van Waveren met het middel Prostasol en van nog een andere prostaatkankerpatiënt. Het artikel leest u hier. Het RD heeft een oplage van  ruim 50.000. Verder is er een artikel over MMV in aantocht in het  Tijdschrift voor Integrale Geneeskunde. We houden u op de hoogte. 

 

Hoe Wim van Heck met kruidenmiddel PSA bedwong

Vijftien jaar geleden leek het de huisarts van de nu 74-jarige Wim van Heck uit Geldrop raadzaam  diens PSA te laten controleren. Het getal dat daaruit rolt, zegt iets over de activiteit van eventuele kwaadaardige cellen in de prostaat. De uitslag gaf  reden tot enige verontrusting. Van Heck  zocht zijn toevlucht tot enkele complementaire artsen en kwam zo bij het natuurgeneeskundige middel Prostasol terecht. Het deed in de afgelopen vijftien jaar  wonderen bij Van Heck. 

Lees verder

Verder:

  • Westers dieet funest voor bosjesman

  • Ook nu komt vitamine C-tekort volop voor

  • Ene zus van tweeling heeft verschijnselen, andere zus blijkt ernstig ziek te zijn

  • Mediwiet dreef balkonspringer

  • Voeding en migraine nauw verbonden

  • Spreekuur voor MMV-leden

  • Nog geen vaste lezer van MMV-magazine Uitzicht? Voor 35 euro ontvangt u 10 nummers per jaar, dat is slechts € 3,50 per nummer! Lees hier meer over dit aanbod.

  • Voeding ook goed voor gehoor

  • Ga snel naar de webwinkel: slowjuicers te koop met ledenkorting!