Adverteren

“Graag wil ik me even aan u voorstellen. Mijn naam is Jan Geraats uit Weert en ik ben acquisiteur van MMV-magazine Uitzicht. Al heel lang ben ik aan MMV (voorheen Moermanvereniging) verbonden. Van 1998 tot 2008 maakte ik deel uit van het landelijk bestuur. Daardoor heb ik een goed beeld van de doelgroep.

Als u nog niet eerder in Uitzicht heeft geadverteerd, kan ik me voorstellen dat u zich afvraagt welk effect u van uw reclamegelden kunt verwachten bij MMV. Daarover kan ik kort zijn. Het merendeel van de adverteerders ken ik al meer dan tien jaar. Zelden heb ik hen vergeefs benaderd. Zij kunnen uit ervaring melden dat adverteren in Uitzicht zijn vruchten afwerpt. Dat geldt eens temeer nu het blad gerestyled is en een uitstraling heeft die helemaal bij deze tijd past.

U kunt uw advertenties in Uitzicht nu ook combineren met de nieuwsbrief DiVitaal en  met de website mmv.nl. Neem gerust contact met me op om de verschillende mogelijkheden af te wegen en te bezien welke pakket voor u het meest aantrekkelijk is. U kunt het ook gewoon een keertje proberen. Tot dan!”

Jan Geraats

tel. 0495-532220 / 06 – 26 749 649

e-mail j.geraats@ziggo.nl

Advertentietarieven voor 2021

Verenigingsblad ‘Uitzicht’, het magazine voor natuurlijke kankerbestrijding, uitgegeven door de Moermanvereniging (MMV).

Klik hier voor de advertentietarieven 2021