MMV Retraite Winterswijk – VOL

april 14-16, 2020 All day

Retraite voor MMV-leden - Verstillen, ontspannen, hervinden

Gina Beijen, oud-MMV bestuurslid en kankerervaringsdeskundige organiseert voor leden een retraite op 14,15 en 16 april 2020 in Winterswijk.

Een retraite is een periode waarin je jezelf geestelijk afzondert voor zelfonderzoek en geestelijke oefening. Een daad van liefde voor jezelf en het leven. ‘Voor degene die je al lang bent en de hele tijd vergeet’ aldus Jon Kabat-Zinn, grondlegger van de mindfulness. Sinds ze in 2012 met kanker geconfronteerd werd, gunt Gina Beijen (58) zichzelf regelmatig een retraite.

En nu organiseert ze er een voor leden van MMV. “Zeker in een periode van ziekte word je geconfronteerd met veel hardheid: de diagnose, de dokters, het gevoel van strijd.” Doordat je tijdens een retraite afgezonderd bent van je alledaagse leven kan je even met zachtheid naar jezelf kijken en dicht bij je kern komen en verdieping vinden. Waar gaat jouw leven over?”

De retraite begint en eindigt met een gezamenlijke meditatie. Waarschijnlijk rond 8.30 en 21.00 uur. Drie verzorgde maaltijden voldoen aan de richtlijnen van MMV. De invulling van het dagprogramma is vrij. Je mag doen wat je wilt: wandelen, schrijven, schilderen, koken. Ook is er – tegen extra betaling - de mogelijkheid tot massages.

“Ik heb er zo’n zin in!”, zegt Gina. “En de plek in Winterswijk is fijn, helend. Dat wil ik heel graag met andere mensen delen.”

Kosten en meedoen

De retraite is bedoeld voor zowel zieke als gezonde leden van MMV. “Iedereen die geraakt is door kanker is welkom om bij te tanken.”

De kosten per persoon:

Een tweepersoonskamer: €250.

Een eenpersoonskamer: €275.

Een vierpersoonskamer: €210.

Deze prijzen zijn inclusief verblijf en maaltijden die voldoen aan de richtlijnen van MMV. Ook is de hele dag thee en fruit beschikbaar. Met dieetwensen kan rekening worden gehouden.

Meer weten of aanmelden? Mail naar: info@ginabeijen.nl of bel: 06- 50590053 De locatie vindt u hier: www.hofvankairos.nl

Volledige kalender bekijken

MMV selecteert wekelijks het nieuws over voeding, kanker en gezondheid. Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

<< Terug