Telefonisch spreekuur MMV natuurvoedingskundige

september 28, 2020

Volgt u het Moermandieet en heeft u daar vragen over? Bijvoorbeeld hoe u een dagmenu kunt samenstellen, wat u het beste kunt nemen als ontbijt, hoeveel u nu eigenlijk moet drinken en wat dan, hoe u voldoende variatie kunt aanbrengen en  noem maar op. MMV-leden kunnen met alle vragen die gaan over voeding in relatie tot de Moermantherapie terecht bij het telefonisch spreekuur van de MMV-natuurvoedingskundigen.

De tijd die de natuurvoedingskundige voor u kan vrij maken is helaas niet onbeperkt. Per gesprek wordt maximaal 15 minuten aangehouden, en per lid van de vereniging kan dit maximaal twee keer per jaar. Heeft u meer tijd nodig, of wilt u vaker kunnen bellen, dan kunt u een afspraak maken via de praktijk van de MMV-natuurvoedingskundige. De kosten daarvan zijn dan voor u.

Het telefonische spreekuur is dus slechts bedoeld voor diegenen die gewoon een paar vragen hebben, en daar dan weer mee vooruit kunnen. Voor intensieve begeleiding is dit spreekuur niet geschikt.

Op maandagochtend van 10 tot 12, eenmaal in de  twee weken

Het telefonisch spreekuur wordt gehouden op maandagochtend, van 10.00 – 12.00, eenmaal in de twee weken.

De MMV natuurvoedingskundige zal vragen om uw lidnummer. Houdt u dit nummer dus bij de hand. U kunt het vinden op de adresdrager van Uitzicht, boven uw naam. Of stuur even een mail naar cb@mmv.nl. U krijgt uw lidnummer dan per mail toegezonden.

Het telefoonnummer van het telefonisch spreekuur is: 06-57574461.

Volledige kalender bekijken

MMV selecteert wekelijks het nieuws over voeding, kanker en gezondheid. Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

<< Terug