Flesvoeding met geitenmelk nu ook hier te koop

Flesvoeding met geitenmelk nu ook hier te koop
vr, 22/08/2014 - 16:23
Door: jvklinken
1 reacties

Dat borstvoeding de  beste  start is die je je baby kunt bieden, weet tegenwoordig vrijwel elke moeder. Maar het lukt niet altijd  en het komt niet altijd even gelegen. Babyvoeding uit de fles is dan wat rest. Maar de ene babyvoeding is de andere niet. Ga voor geitenmelk.

Als laatste

Geitenmelk wordt veel beter verteerd dan koeienmelk en is daardoor een babyvriendelijk alternatief. Europa liep bepaald niet vooraan met geitenmelk. Pas sinds begin dit jaar is in heel Europa flesvoeding op basis van geitenmelk verkrijgbaar. Europa was daarmee één van de laatste continenten want in de rest van de wereld wordt er volgens de Telegraaf al eeuwenlang volop gebruik gemaakt van de melk van deze kleine viervoeter.

Onderzoeken

Dat de melk niet alleen goed is voor babygeitjes maar ook voor onze eigen kleintjes, zouden diverse onderzoeken bewijzen op basis waarvan de wetgeving is aangepast en er nu dus ook zuigelingenvoeding van geitenmelk verkrijgbaar is.

Beeld: www.zmescience.com

Reacties (1)

7347's picture

7347
13 October 2014

Oke, Geitenmelk als Borstvoeding niet lukt, maar in mijn tijd,gaf de kinderarts advies voor extra ijzer bij geitenmelk vanwege een tekort daarin . Is dat er nu al bijgevoegt?
Met vr groet .
J. Huige-Kik