Hoe grote tumoren bij Joost verdwenen

Hoe grote tumoren bij Joost verdwenen
vr, 27/02/2015 - 13:49
Door: jvklinken
0 reacties

Uitzicht nr. 2 is uit! Met daarin:

  • Hoe Joost van Diepen (54) zijn eigen weg ging na de diagnose melanoom en continu nieuwe uitzaaiingen: voedingstherapie, beweging, ontspanning en complementaire middelen. Van de meeste tumoren is nu niets meer te zien.  "Ik heb ervaren dat mijn lichaam in staat is grote tumoren te doen verdwijnen."
  • Ieder jaar worden ongeveer een miljoen vrouwen van 50 - 75 jaar gescreend op borstkanker via een mammografie. De methode is omstreden, veel vrouwen vinden het onderzoek onprettig. Zou thermografie een alternatief kunnen zijn? Een journaliste van Uitzicht liet zich screenen. 
  • "Dat gebrek aan goede voeding aan de basis kan liggen van mijn ziekte, was nieuw voor me. Ontzettend jammer dat ik dat niet veel eerder heb geweten", zegt Angré Strijd, bij wie borstkanker werd vastgesteld. 
  • De plastic, houten of bamboeplank waarop we ons eten snijden in de keuken, hoe veilig is die eigenlijk voor onze gezondheid? En hoe gezond is het gebruik van siliconen in de keuken? 
  • Per januari heeft MMV een directeur voor een dag per week. Hans Klaasse (61), een ervaren bestuurder en ondernemer wiens vrouw het moermandieet volgt, streeft niet alleen naar groei, maar ook naar behoud van de basis van de vereniging. "Het gedachtegoed van Moerman is waardevol. Daar moeten we zorgvuldig mee omgaan." 

U kunt dit nieuwe nummer van Uitzicht rechtstreeks bestellen in onze webwinkel. 

Of:  Word nu lid van MMV en u heeft recht op de glossy "Cornelis" (winkelwaarde € 6,95).