Mediwiet dreef balkonspringer

Mediwiet dreef balkonspringer
di, 27/03/2018 - 17:22
Door: jvklinken
0 reacties

Foto: Hans Kamperman, demonstrerend voor het gebouw van de Tweede  Kamer.

De man die vorige week van het balkon van de Tweede Kamer sprong, blijkt een ijveraar te zijn voor het vrijgeven van mediwiet. Hij heeft van mediwiet goede dingen gezien.

Hij heet Hans Kamperman, komt uit Groenlo en is een gefortuneerd zakenman. Kamperman (65) vergaarde zijn kapitaal in de installatiebranche. De belangstelling van Kamperman voor cannabis kwam niet uit de lucht vallen. Hij had gezien hoeveel baat zijn ernstig zieke moeder had bij medicinale wietolie. Later produceerde Kamperman wietolie voor kankerpatiënten uit zijn omgeving bij wie de pijn door de olie draaglijk werd.

Zijn veroordeling werd een obsessie

Volgens de Telegraaf van zaterdag deed de politie twee jaar terug een inval in zijn luxe woning aan de rand van Groenlo. Daarbij werd tien kilo nederwiet in beslag genomen. Hij werd door het gerechtshof schuldig bevonden zonder straf.  Zijn veroordeling werd een obsessie. Hij voelde zich miskend en niet gehoord. Uit protest kampeerde hij – tot vorige week– sinds twee maanden voor het gebouw van de Tweede Kamer. De poging tot zelfdoding overleefde hij.

Beeld: haagsallerlei.nl

 

 

 

Gerelateerde artikelen in Uitzicht