MMV bezig aan opmars

MMV bezig aan opmars
ma, 24/02/2014 - 12:32
Door: jvklinken
0 reacties

Gezondheidsorganisatie MMV verwacht dit jaar een sterke groei door te maken. Dat bleek zaterdag 22 februari 2014 in Driebergen waar een groot ontmoetingsevenement plaats had. Behalve dat complementair arts Hans Moolenburgh een enthousiast ontvangen presentatie verzorgde, werd ook de aftrap verricht voor een nieuwe ledenwerfcampagne. Op grond van de aanwas van 2013 zijn de verwachtingen hoog gespannen. Waar de meeste verenigingen klagen over de massale uittocht van leden, kan MMV het ene nieuwe lid na het andere begroeten. Zo kon 2013 worden afgesloten met een bruto winst van 400 nieuwe leden!

Ongekend succesvol

Vijf jaar geleden organiseerde MMV een wervingscampagne die ongekend succesvol was. Die bracht maar liefst 800 nieuwe leden op. Ook al omdat 2014 voor MMV een jubileumjaar is, is het nu extra aantrekkelijk om lid te worden. Iedereen die t/m 27 september 2014 lid wordt, krijgt het MMV-kookboek De Natuurrijke Keuken (winkelwaarde € 19,50!) geheel gratis. Let wel: op=op. De voorraad slinkt snel. 

Extra nulnummers

Bent u al lid? Meld dit aanbod aan anderen. U kunt ook extra nummers aanvragen van het nulnummer van MMV-magazine Uitzicht bij het centraal bureau als u die wilt inzitten om anderen als lid te werven. Vraag er ook gerust een setje folders bij. Mail naar cb@mmv.nl of maak gebruik van het contactformulier. Vermeld duidelijk aantallen (van nulnummer en folder) en uw adres. Of bel: 0172-49 79 44 (op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur). 

Cadeaubon

Ook NIEUW: een cadeaubon voor de komende 10 nummers van ons magazine Uitzicht. Zo’n bon kost € 25 en kunt u eveneens bestellen bij het centraal bureau: cb@mmv.nl, via het  contactformulier of 0172-49 79 44.  Een prachtige manier om anderen kennis te laten maken met MMV. Veel succes!

Beloning

Wie meer dan één lid werft, maakt kans op een kortingsbon van De Roode Roos, het boek van Hans Moolenburgh "U kunt meer danu denkt", een door topkok Paul Fagel gesigneerd exemplaar van De Natuurrijke Keuken, een MMV-kookworkshop van vier sessies, een Brita waterfilter of een uitgebreid kruidenpakket. Wie de meeste leden werft, krijgt de robuuste slow juicer/blender met een winkelwaarde van € 249 die beschikbaar is gesteld door MontAna.

Volgt onze nieuwsbrief DiVitaal en MMV-magazine Uitzicht voor meer informatie en het verloop van de campagne.

Nog meer bijeenkomsten 

MMV trekt de regio in. Er staan diverse ontmoetingsavonden op stapel waar u kennis kunt maken met de Natuurrijke Keuken en de Moermantherapie. Ook ontmoet u er andere MMV'ers. Bovendien wordt u geïnformeerd over de nieuwe Buitendienst (met regio-secretariaten). Misschien wel iets voor u? 

  • De regiobijeenkomst/ontmoetingsavond is gratis toegankelijk voor MMV-leden met introducé
  • Er is een spreker die u  informeert over actuele ontwikkelingen op het gebied van complementaire zorg
  • Tijdens de bijeenkomst kunt u zich voorzien van infomateriaal, boeken kopen, nieuwe leden opgeven e.d.
  • Graag vooraf aanmelden bij het centraal bureau van de MMV