MMV-reis naar Zwitserland 2015

MMV-reis naar Zwitserland 2015
vr, 31/10/2014 - 13:48
Door: jvklinken
0 reacties

MMV organiseert bij voldoende belangstelling in de zomer van 2015 weer een reis naar Zwitserland. Overweegt u om mee te gaan maar bent u bang dat de kosten vanwege de extra dure Zwitserse franc hoog zullen uitpakken? Dan is er goed nieuws. De gastheer van MMV, Rolf Zurbriggen van hotel Mattmarkblick, heeft aangegeven dat hij vanwege de bijzondere band met MMV de valutategenvaller slechts beperkt zal doorberekenen. Daardoor blijft het mogelijk de reis aan te bieden voor een bedrag dat rond de € 1000 zal liggen! 

Wie belangstelling heeft, wordt verzocht dat zo spoedig mogelijk  kenbaar te maken. Het verplicht u op dit moment nog tot niets! Meer informatie? Of uw belangstelling kenbaar maken? Mail naar cb@mmv.nl of tel. 0172 49 79 44 (werkdagen 9 tot 13 uur).

Er is ook al een programma.  Het wordt weer een 10-daagse busreis naar Saas Almagell in Zwitserland, met een overnachting in Zuid-Duitsland op de heen- en terugreis. De verzorging is half pension. Voor de diners kan het Moermandieet worden gebruikt, maar  u kunt ook kiezen voor het dagmenu van het hotel. De kookcommissie van de MMV helpt mee prachtige diners samen te stellen!

Het programma is vernieuwd! We bezoeken ook Bern, Montreux, de Grimsellpas en het Vierwoudstedenmeer. We gaan heerlijk genieten van de Zwitserse bergen, van een adembenemend Alpenlandschap! Alle bergbanen en openbaar vervoer in het Saasdal zijn inbegrepen.

Lees ook de de reacties op de vorige reis van juni 2014 Die waren, getuige het verslag in Uitzicht, over het algemeen zo positief dat die inspireerden tot prolongatie.

De periode is 18 t/m 27 juni 2015.