Ook gezonde leefstijl met vakantie

Ook gezonde leefstijl met vakantie
ma, 17/07/2017 - 14:12
Door: jvklinken
0 reacties

Wie kent niet het gevoel bij terugkeer van vakantie aan de lopende band te hebben ‘gezondigd’? Niet alleen jij maar ook je gezonde leefstijl gaf niet thuis.

Heb je maandenlang geknokt om je gewicht binnen de veilige grenzen te krijgen, thuis op de weegschaal slaat de schrik je om het hart. Alles voor niets geweest. Je kunt weer overnieuw beginnen.

Geen biowinkel in de buurt

Je bent een hele bewuste eter. Het afgelopen jaar is het steeds beter gelukt je favoriete mierzoete tussendoortjes en andere ongezonde industrieproducten te laten staan, maar tijdens je vakantie ben je helemaal los gegaan. Ach, die paar weken op een jaar.

Bovendien kon je in de buurt geen biowinkel vinden en bij het buiten de deur eten waren de gezonde keuzes op de menulijst uiterst beperkt.

Twaalf tips van Marjolein

Wie dat herkent, kan terecht bij Marjolein Dubbers van de Energieke Vrouwen Academie. Ze benadrukt dat een  goede voorbereiding het halve werk is. Zoek bijvoorbeeld thuis op welke biowinkels er in de buurt van je vakantieadres zijn en kijk ook wat er lokaal allemaal verkrijgbaar is. Marjolein heeft twaalf tips samengesteld waarmee we allemaal ons voordeel kunnen doen.

Beeld: drunken-peasants-podcast.wikia.com