Veel lof voor Tamara de Weijer

Veel lof voor Tamara de Weijer
ma, 15/04/2019 - 20:55
Door: jvklinken
0 reacties

Veel waardering was er zaterdag (13 april 2019) tijdens de extra MMV-ledendag in Zwolle voor de presentatie van Tamara de Weijer, voorzitter van Arts en Leefstijl en bekend van diverse tv-programma's over voeding en gezondheid. De bijgevoegde presentatie zal vooral voor de aanwezigen van betekenis zijn maar wie meer wil weten over Tamara en haar ervaringen als pleitbezorger voor een gezonde leefstijl kan ook terecht bij het interview met haar in MMV-magazine Uitzicht nummer 3-2019. 

Erg interessant is dit filmpje van een project waarbij Tamara direct betrokken was.

Op geheel eigen wijze -spontaan, helemaal zichzelf blijvend- vertelde politieagente Marga Westra over de cruciale rol die gezonde voeding speelt in haar leven. Ze kampt al meer dan tien jaar met een chronische darmziekte. Hier het interview dat Uitzicht in 2017 met haar publiceerde.

Arts en therapeut dr. Hans Schilders vroeg zich af hoe het kan dat kankerpatiënten tegen alle prognoses in, spontaan genezen van kanker.  En ook: "Wat kunnen we van die mensen leren?" In Zwolle vertelde  hij over zijn opzienbarende ontdekkingen. De sheets zullen iemand die niet in Zwolle aanwezig was, weinig zeggen. Voor alle duidelijkheid: de eerste foto  is niet Hans Schilder maar Marco de Vries, grondlegger van het bekende Helen Dowling Instituut. Voor het interview dat Uitzicht in 2017 met hem had , klik hier