Verontrustende ziekten onder kinderen

Verontrustende ziekten onder kinderen
za, 19/10/2013 - 22:32
Door: jvklinken
1 reacties

 Zaterdag 19 oktober 2013 was Moolenburgh te gast bij De Hart Cirkel in Bergen (NH) waar hij een volle zaal bijna drie uur lang tot de laatste minuut geboeid hield met zijn visie op gezondheid en ziekte, met name onder kinderen. Zijn nieuwe boek komt medio november uit bij uitgeverij lemniscaat in Rotterdam,.

Moolenburgh was tot 2007 huisarts in Haarlem. Een belangrijk deel van zijn tijd besteedde hij aan de complementaire behandeling van kankerpatiënten. Zijn voorlaatste boek heet “U kunt meer dan u denkt”. In het komende nummer van MMV-magazine Uitzicht meer over de visie van Moolenburgh op chronische aandoeningen onder kinderen en hun oorzaak, waaronder vaccinaties, moderne voeding en straling. Vraag dit nummer aan door een mailtje te sturen naar cb@mmv.nl. Het blad verschijnt begin november. Op deze site zal binnenkort ook een filmpje te zien zijn van de presentatie van Moolenburgh in Bergen.

 

Reacties (1)

Kesseler's picture

Kesseler
29 June 2014

Veel respect,waardering voor Dr. Hans Moolenburgh, wat een schitterend boek:U kunt meer dan u denkt" ,'k heb het aan belangstellende
goede vrienden uitgeleend nu,iedereen zou dit moeten lezen.