Weekblog 11 *Onze eigen Voedselzandloper *Vijf tips voor ledenwervers

Weekblog 11 *Onze eigen Voedselzandloper *Vijf tips voor ledenwervers
vr, 14/03/2014 - 11:20
Door: jvklinken
0 reacties

Onze eigen Voedselzandloper

Frankrijk heeft David Khayat. Hij is in zijn land een vermaard oncoloog, was president van de Franse beroepsvereniging, deed onderzoek naar de rol van voeding en schreef er een doorwrocht boek over (“Het echte antikankerdieet”).

Belgie heeft Kris Verburgh. Hij is arts en schreef de bestseller De Voedselzandloper.

En Nederland? Die heeft sinds kort Remko Kuipers. Hij is cardioloog in opleiding en schreef het boek "Het oerdieet". Reformatorisch Dagblad interviewde hem.

Vijf tips van Jeannette Moors

Hoe doet ze het, Jeannette Moors? Dat vraag je je af als je ziet hoeveel nieuwe leden zij binnensleept. Het is echt de een na de ander. Om iedereen een handje te helpen, onthult ze haar geheim. Hier de vijf tips van Jeannette:

  • Zorg ervoor dat je altijd een nulnummer* in je tas hebt of bij je hebt
  • Heb geduld en kies een goed moment
  • Er gaat niets boven een persoonlijk gesprek.  Laat het kookboek de Natuurrijke Keuken zien dat een nieuw lid cadeau krijgt (lid blijven t/m 31-12-2015)
  • Bedenk een actie via Facebook bijvoorbeeld. De actie die Jeannette zelf heeft bedacht, houdt in dat nieuwe leden kans maken op een schitterende juicer. Wie de meeste leden werft, krijgt van MMV als beloning de juicer van MontAna (winkelwaarde € 249!). Mocht Jeannette die winnen, dan verloot ze die onder degenen die zich via haar als lid hebben aangemeld.

Nou, dat is eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld. Bedankt Jeannette!

En iedereen veel succes natuurlijk met deze tips! 

* Nulnummers kunt u aanvragen bij het centraal bureau. Vraag er ook gerust een setje folders bij. Mail naar cb@mmv.nl of maak gebruik van het contactformulier. Vermeld duidelijk aantallen (van nulnummer en folder) en uw adres. Of bel: 0172-49 79 44 (op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur). 

Hoofdredacteur Foodlog geeft Voedingscentrum 'n lesje

Dick Veerman is initiatiefnemer en hoofdredacteur van Foodlog, een veelbezocht platform waar over alle mogelijke aspecten van voeding wordt gedebatteerd. Ook kopstukken uit complementaire kring komen op Foodlog aan het woord, onder wie Gert Schuitemaker, Engelbert Valstar en Ard Pisa. Veerman nam kennis van het recente alarmsignaal van het Voedingscentrum over superfoods, klom in de pen en scheidde een scherp commentaar af. Het stond afgelopen donderdag in Trouw.