Natuurvoedingskundigen

Ze zijn er voor u!

Als het om voeding gaat, overheerst de verwarring. U kunt zelf het wiel proberen uit te vinden met behulp van internet. Maar als u meteen een goede start wilt maken, is het makkelijker om de hulp in te schakelen van een door MMV opgeleide natuurvoedingskundige.

Moermandieet

De oorzaak van kanker (en veel andere ziekten) is een tekort aan essentiële stoffen die in volwaardige voeding ruimschoots aanwezig zijn. Wie het Moermandieet volgt, krijgt uitsluitend voedingsstoffen binnen die helpen de gezondheid te verbeteren.

De MMV-natuurvoedingskundigen ondersteunen u vanuit de visie van dokter Cornelis Moerman op voeding. De stoffen ijzer, zwavel, jodium, citroenzuur, vitamine A, D, E, de vitamines van het B-complex en vitamine C vormen de grondslag van zijn kankertherapie.

MMV-natuurvoedingskundigen weten hoe u moet eten om gezond te blijven, fitter te worden of als therapie tegen kanker.

Voordelen van een voedingsconsult bij een MMV-natuurvoedingskundige:

  • U kunt snel terecht
  • Direct een goede start maken met de therapie
  • Betrouwbare en praktische adviezen Morele steun
  • Een natuurvoedingskundige begrijpt dat het moeilijk is om een eetpatroon te veranderen en helpt u vol te houden
  • Een kennismakingsgesprek is voor MMV-leden gratis.

De kosten van een MMV-voedingsconsult verschillen per natuurvoedingskundige praktijk. In sommige gevallen is een vergoeding door de ziektekostenverzekering mogelijk.

Informeer daarnaar bij de betreffende natuurvoedingskundige. Namen, adressen. telefoonnummers en andere gegevens van de MMV-natuurvoedingskundigen vindt u hier.

MMV-leden kunnen gebruik maken van het telefonisch spreekuur van de natuurvoedingskundigen.

De tijd die de natuurvoedingskundige voor u kan vrij maken is helaas niet onbeperkt. Per gesprek wordt maximaal 15 minuten aangehouden, en per lid van de vereniging kan dit maximaal twee keer per jaar. Heeft u meer tijd nodig, of wilt u vaker kunnen bellen, dan kunt u een afspraak maken via de praktijk van de MMV-natuurvoedingskundige. De kosten daarvan zijn dan voor u.

Het telefonische spreekuur is dus slechts bedoeld voor diegenen die gewoon een paar vragen hebben, en daar dan weer mee vooruit kunnen. Voor intensieve begeleiding is dit spreekuur niet geschikt.

Op maandagochtend van 10 tot 12, eenmaal in de  twee weken

Het telefonisch spreekuur wordt gehouden op maandagochtend, van 10.00 – 12.00, eenmaal in de twee weken. Raadpleeg de nieuwsbrief DiVitaal voor de data. Nog geen lezer van de (gratis) nieuwsbrief? U kunt zich /nieuwsbrief/”>hier inschrijven.

De MMV-natuurvoedingskundige zal vragen om uw lidnummer. Houdt u dit nummer dus bij de hand. U kunt het vinden op de adresdrager van Uitzicht, boven uw naam. Of stuur even een mail naar cb@mmv.nl. U krijgt uw lidnummer dan per mail toegezonden.

Het telefoonnummer van het telefonisch spreekuur is: 06-57574461.

Wanneer dit nummer in gesprek is, kunt u uw naam en telefoonnummer inspreken op de voicemail. De natuurvoedingskundige belt u dan terug.

Beeld: wikihow.com