Abrikoos-perenmousse

Abrikoos-perenmousse

Klassiek Moermandieet
NTTT
Nagerecht

Bereiding

  1. Laat de abrikozen een half uur wellen in een pannetje met 1,5 dl. water. Zet daarna het vuur aan onder de pan, breng het water aan de kook en laat het ca. 5 minuten zachtjes doorkoken.
  2. Schil ondertussen de peren, ontdoe ze van het klokhuis en snijd iedere peer in vieren.
  3. Giet de abrikozen goed af en dep ze droog met wat keukenpapier of een schone theedoek.
  4. Doe de abrikozen, peren en citroensap in keukenmachine of blender. Voeg ook de Stevia toe of de honing. Blend het geheel kort.
  5. Doe in ieder schaaltje biogarde kwark in het midden een bol abrikoos-perenmousse. Garneer het toetje eventueel met een muntblaadje.
0

Ingrediënten

2 schaaltjes biogarde kwark
2 peren
75 gram ongezwavelde abrikozen
1,5 dl. water
sap van halve citroen
4 druppels Stevia of 2 theelepels honing

WAT BETEKENEN DE BOLLETJES?

Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan, niet is toegestaan, incidenteel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke) Moermandieet of de Niet-Toxische Tumor

Toegestaan
Aanbevolen
Incidenteel toegestaan
Niet toegestaan
Onbekend