Basis groentebouillon

Bereiding
- Snijd de groenten (venkel, wortelen, knolselderij) in grove stukken. Alleen de schone schillen en harde delen gebruiken voor het trekken van de bouillon.
- Breng alle ingrediënten bij elkaar in een pan aan de kook en laat het op laag vuur ca. 3 kwartier trekken.
- Haal vervolgens de groenten uit de pan, bijvoorbeeld met een schuimspaan of via een zeef.
- De bouillon is nu klaar. U kunt deze bouillon als drank gebruiken of als basis voor een soep.
0
Ingrediënten
1 liter water1 prei
halve venkelknol
2 grote wortelen
2 bosuitjes
stuk knolselderij
takjes verse peterselie, selderij, rozemarijn, tijm, bieslook, laurier
1/2 eetlepel groentebouillonpoeder
WAT BETEKENEN DE BOLLETJES?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan, niet is toegestaan, incidenteel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke) Moermandieet of de Niet-Toxische Tumor
✔
Aanbevolen
Incidenteel toegestaan
Niet toegestaan
Onbekend