Biogarde-appeltoetje

Biogarde-appeltoetje

4 personen

Klassiek Moermandieet
NTTT
Nagerecht

Bereiding

  1. Schil de appel en verdeel deze in vier partjes. Snijd de partjes vervolgens in schijfjes
  2. Laat de roomboter smelten en verwarm appelschijfjes zachtjes ca. 1 minuut.
  3. Hak de walnoten in stukjes en voeg deze bij de appelschijfjes. Laat het geheel nog een halve minuut verwarmen.
  4. Haal de pan van het vuur en voeg de honing bij het mengsel.
  5. Verdeel de biogarde over 4 schaaltjes en verdeel daarna het warme appelmengsel over de schaaltjes.
  6. Wacht niet te lang met serveren.
0

Ingredienten

750 ml biogarde yoghurt (roer of stand)
1 appel
1/2 dessertlepel roomboter
50 gram walnoten
1 eetlepel honing

WAT BETEKENEN DE BOLLETJES?

Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan, niet is toegestaan, incidenteel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke) Moermandieet of de Niet-Toxische Tumor

Toegestaan
Aanbevolen
Incidenteel toegestaan
Niet toegestaan
Onbekend