Biogarde-appeltoetje

Bereiding
- Schil de appel en verdeel deze in vier partjes. Snijd de partjes vervolgens in schijfjes
- Laat de roomboter smelten en verwarm appelschijfjes zachtjes ca. 1 minuut.
- Hak de walnoten in stukjes en voeg deze bij de appelschijfjes. Laat het geheel nog een halve minuut verwarmen.
- Haal de pan van het vuur en voeg de honing bij het mengsel.
- Verdeel de biogarde over 4 schaaltjes en verdeel daarna het warme appelmengsel over de schaaltjes.
- Wacht niet te lang met serveren.
0
Ingrediënten
750 ml biogarde yoghurt (roer of stand)1 appel
1/2 dessertlepel roomboter
50 gram walnoten
1 eetlepel honing
WAT BETEKENEN DE BOLLETJES?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan, niet is toegestaan, incidenteel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke) Moermandieet of de Niet-Toxische Tumor
✔
Aanbevolen
Incidenteel toegestaan
Niet toegestaan
Onbekend