Broccolikoekjes

Broccolikoekjes

4 personen

Klassiek Moermandieet
NTTT
Lekkernij

Bereiding

  • Was de broccoli goed en snijd deze in stukjes.
  • Kook de broccoli in water met zout en laat afkoelen.
  • Snijd de knoflook en de ui in kleine stukjes.
  • Verwijder de zaadjes uit de rode peper en hak de peper fijn.
  • Maak een beslag van de eieren, melk, kaas, quinoameel, zout en peper.
  • Doe alles bij elkaar. Voeg eventueel nog bieslook of koriander toe.
  • Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan en bak de koekjes in ongeveer 2 minuten goudbruin. Serveer ze warm of koud.

Recept ontleend aan kookboek Good Food

0

Ingredienten

1 ui
1 teen knoflook
hele broccoli
eventueel bieslook of koriander, klein handje
halve rode peper
2 eieren
15 el quinoameel
100 gr pittige geiten- of schapenkaas (geraspt)
60 ml (geiten)melk
flinke snuf zout
peper
olijfolie

WAT BETEKENEN DE BOLLETJES?

Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan, niet is toegestaan, incidenteel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke) Moermandieet of de Niet-Toxische Tumor

Toegestaan
Aanbevolen
Incidenteel toegestaan
Niet toegestaan
Onbekend