Havermoutpannenkoekjes met pesto

Havermoutpannenkoekjes met pesto

2 personen

Klassiek Moermandieet
NTTT
Lunch

Bereiding

  1. Klop de eieren los met de amandel- of geitenmelk.
  2. Voeg de havermout, Natuurrijke pesto en geraspte geitenkaas toe. Bewaar wat geitenkaas voor de garnering, als de pannenkoekjes klaar zijn.
  3. Roer alles door elkaar, zodat er een glad beslag ontstaat.
  4. Zet het beslag een half uurtje weg.
  5. Doe 2 klontjes biologische roomboter in een koekenpan. Zet het vuur zachtjes aan onder de pan en laat de boter smelten.
  6. Doe 5 eetlepels beslag los van elkaar in dotjes in de pan en druk ze een beetje plat. Houd het vuur laag. Laat de pannenkoekjes met een deksel op de pan garen tot de bovenkant droog is.
  7. Draai ze om en bak ze aan de andere kant gaar, maar niet te bruin.
  8. Bestrooi de pannenkoekjes met wat van de geitenkaas en serveer ze direct.
0

Ingredienten

2 biologische eieren
100 ml. amandel- of geitenmelk
10 eetlepels havermout
4 flinke theelepels Natuurrijke pesto
6 eetlepels geraspte geitenkaas
klontjes biologische roomboter

WAT BETEKENEN DE BOLLETJES?

Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan, niet is toegestaan, incidenteel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke) Moermandieet of de Niet-Toxische Tumor

Toegestaan
Aanbevolen
Incidenteel toegestaan
Niet toegestaan
Onbekend