Lunchbroodje

Bereiding
- Leg de sneeën volkorenbrood op twee borden.
- Doe de ricotta en alle overige ingrediënten in keukenmachine of blender. Maak er smeuïge massa van.
- Is het mengsel te dun, doe er dan nog wat vlozaad of agar-agar bij.
- Besmeer de boterhammen met de zoete ricotta.
0
Ingrediënten
4 dunne sneeën volkorenbrood1 bakje ricotta (ongeveer 200 gram)
4 eetlepels biogarde yoghurt
een handvol verse abrikozen
een handvol moerbeibessen
een theelepel vlozaad of agar agar (bindmiddel)
WAT BETEKENEN DE BOLLETJES?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan, niet is toegestaan, incidenteel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke) Moermandieet of de Niet-Toxische Tumor
✔
Aanbevolen
Incidenteel toegestaan
Niet toegestaan
Onbekend