Lunchsalade met koolrabi, waterkers en walnoten

Lunchsalade met koolrabi, waterkers en walnoten

2 personen

Klassiek Moermandieet
NTTT
Lunch

Bereiding

  1. Maak de koolrabi schoon en rasp deze fijn. Schil de appel en snijd deze in kleine blokjes.
  2. Meng koolrabi en appel door elkaar en doe dit in een schaal.
  3. Maak van de pompoenpittenolie, citroensap en ahornsiroop een dressing en schenk deze over de groenten.
  4. Doe dan de takjes waterkers op de salade en bestooi het geheel met de fijngehakte walnoten en de pompoenpitten.
0

Ingredienten

1 koolrabi
1 appel
2 eetlepels pompoenpittenolie
sap van 1 citroen
scheutje ahornsiroop
handjevol takjes waterkers
50 gram fijngehakte walnoten
handjevol pompoenpitten

WAT BETEKENEN DE BOLLETJES?

Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan, niet is toegestaan, incidenteel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke) Moermandieet of de Niet-Toxische Tumor

Toegestaan
Aanbevolen
Incidenteel toegestaan
Niet toegestaan
Onbekend