Perenbootjes

Perenbootjes
4 personen
NTTT
Bereiding
- Halveer de peren in de lengte en verwijder het klokhuis.
- Verwarm de oven voor op 100 graden
- Leg de peren in de ovenschaal en verdeel de geitenkaas over de peren
- Zet de ovenschaal in de oven voor 30 minuten
- Hak de tijm fijn
- Meng de olijfolie, citroensap, honing, thijm &zwarte peper tot een dressing.
- Snij de witlof in fijne reepjes
- Verdeel de witlof over de borden en leg op elk bord twee halve peertjes en besprenkel met de dressing en de gehakte abrikozen.
0
Ingrediënten
4 peren2 strookjes witlof
100 g geitenkaas
8 walnoten
1 el honing
1 el olijfolie
1 handje fijngehakte ongezwavelde abrikozen
citroensap
snufje tijm
zwarte peper
WAT BETEKENEN DE BOLLETJES?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan, niet is toegestaan, incidenteel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke) Moermandieet of de Niet-Toxische Tumor
✔
Aanbevolen
Incidenteel toegestaan
Niet toegestaan
Onbekend