Vruchtenkruidkoek

Bereiding
- Verwarm de oven voor op 160 °C. Vet het bakblik in met wat roomboter.
- Doe alle ingrediënten bij elkaar in een deegkom en kneed het met de hand tot een samenhangend deeg. Blijft het deeg te droog, voeg dan druppelsgewijs wat extra karnemelk toe.
- Daarna het deeg overbrengen naar een ingevet bakblik en iets (ca. 15 minuten) na laten rijzen.
- De kruidkoek in het midden van de oven in ongeveer een half uur gaar bakken.
0
Ingrediënten
2 dl karnemelk50 gram volkoren speltmeel
50 gram volkoren boekweitmeel
50 gram havermout
1 zakje gedroogde gist
1 eetlepel honing of 6 druppels Stevia
1 theelepel biologische koekkruiden
10 fijngesneden ongezwavelde
abrikozen
1 fijngesneden appel
1 theelepel kaneel
1 eetlepel rozenbottelpoeder of 1 theelepel vitamine C-poeder
WAT BETEKENEN DE BOLLETJES?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan, niet is toegestaan, incidenteel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke) Moermandieet of de Niet-Toxische Tumor
✔
Aanbevolen
Incidenteel toegestaan
Niet toegestaan
Onbekend