Walnotentaartjes

Walnotentaartjes

6 personen

Klassiek Moermandieet
NTTT
LekkernijNagerecht

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden.
  2. De roomboter schuimig roeren en langzaam de honing en vanille toevoegen.
  3. Klop de eieren er een voor een doorheen. Voeg daarna meel en gist toe en maak er soepel deegbeslag van.
  4. Roer tot slot de gemalen walnoten door het beslag.
  5. Doe het deeg in de vormpjes en zet ze in het midden van de voorverwarmde oven.
  6. Bak de walnotentaartjes in ca. 25 minuten gaar.
0

Ingredienten

125 gram roomboter
75 gram honing
beetje vanillepoeder
2 eieren
100 gram volkorenmeel
3,5 gram droge gist
100 gram gemalen walnoten

WAT BETEKENEN DE BOLLETJES?

Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan, niet is toegestaan, incidenteel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke) Moermandieet of de Niet-Toxische Tumor

Toegestaan
Aanbevolen
Incidenteel toegestaan
Niet toegestaan
Onbekend