Zilvervliesrijstschoteltje met rozijnen

Zilvervliesrijstschoteltje met rozijnen

2 personen

Klassiek Moermandieet
NTTT
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Kook de zilvervliesrijst met de majoraan gaar.
  2. Week de rozijnen in water.
  3. Was ondertussen de groenten en snijd ze in stukjes.
  4. Kook de groenten, maar niet te lang. Zorg dat ze beetgaar zijn.
  5. Meng de groenten met de geweekte rozijnen. Garneer het gerecht met de walnoten.
  6. Voeg naar smaak verse kruiden toe.
0

Ingrediënten

200 gram zilvervliesrijst
1 dikke winterwortel
½ knolselderij
3 stengels bleekselderij
1 kleine ui
2 eetlepels rozijnen
2 eetlepels gehakte walnoten
snufje majoraan
verse kruiden, zoals tijm en rozemarijn

WAT BETEKENEN DE BOLLETJES?

Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan, niet is toegestaan, incidenteel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke) Moermandieet of de Niet-Toxische Tumor

Toegestaan
Aanbevolen
Incidenteel toegestaan
Niet toegestaan
Onbekend