Boosdoener stress te lijf gaan

Stress beïnvloedt rechtstreeks de groei van de tumor. Dat is de ervaring van borstkankerpatiënt Linda Woudstra. Bij haar werd negen jaar geleden een tumor in de borst vastgesteld. Hoe het haar daarna verging, vertelde ze zaterdag aan de ruim 300 bezoekers van de MMV-Ledendag in Veenendaal. In het video-interview hieronder vat ze haar lezing samen. Ook haar power point presentatie is terug te zien.

De tweede presentatie was van medisch bioloog Peter Haima die onder de titel “Stressmechanismen uit, herstelsystemen aan. Neem de regie over je gezondheid” aangaf hoe we zelf stress te lijf kunnen gaan. Van Haima’s  lezing incl. oefeningen met het publiek zijn video-opnames gemaakt (klik hier voor de dia’s van de presentatie).

Natuurarts Trudy Vlot uit Genderen sprak over  “Welvaartsaandoeningen als gevolg van leefstijl”. Dat geldt voor maar liefst 70 tot 90 procent van alle aandoeningen, zo betoogde ze. Als arts kiest ze voor een integrale benadering: zowel natuurlijke middelen als reguliere. 

MMV selecteert wekelijks het nieuws over voeding, kanker en gezondheid. Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

<< Terug