Natuurvoedingskundigen

Natuurvoedingskundigen

Als het om voeding gaat, overheerst de verwarring. U kunt zelf het wiel proberen uit te vinden met behulp van internet. Maar als u meteen een goede start wilt maken, is het makkelijker om de hulp in te schakelen van een door MMV opgeleide natuurvoedingskundige.

Moermandieet

De oorzaak van kanker (en veel andere ziekten) is een tekort aan essentiële stoffen die in volwaardige voeding ruimschoots aanwezig zijn. Wie het Moermandieet volgt, krijgt uitsluitend voedingsstoffen binnen die helpen de gezondheid te verbeteren.

De MMV-natuurvoedingskundigen ondersteunen u vanuit de visie van dokter Cornelis Moerman op voeding. De stoffen ijzer, zwavel, jodium, citroenzuur, vitamine A, D, E, de vitamines van het B-complex en vitamine C vormen de grondslag van zijn kankertherapie.

MMV-natuurvoedingskundigen weten hoe u moet eten om gezond te blijven, fitter te worden of als therapie tegen kanker.

Voordelen van een voedingsconsult bij een MMV-natuurvoedingskundige:

  • U kunt snel terecht
  • Direct een goede start maken met de therapie
  • Betrouwbare en praktische adviezen Morele steun
  • Een natuurvoedingskundige begrijpt dat het moeilijk is om een eetpatroon te veranderen en helpt u vol te houden
  • Een kennismakingsgesprek is voor MMV-leden gratis.

De kosten van een MMV-voedingsconsult verschillen per natuurvoedingskundige praktijk. In sommige gevallen is een vergoeding door de ziektekostenverzekering mogelijk.

Informeer daarnaar bij de betreffende natuurvoedingskundige. Namen, adressen. telefoonnummers en andere gegevens van de MMV-natuurvoedingskundigen vindt u hier.

MMV leden kunnen gebruik maken van het telefonisch spreekuur van de natuurvoedingskundigen.

Zie ook: Natuurvoedingskundigen MMV van start

Reacties (2)

klasina's picture

klasina
16 September 2017

mijn man heeft uitzaaiingen van een melanoom in zijn lever. Hij ligt nu in het ziekenhuis, heeft veel last gehad van een immunokuur. Ook veel afgevallen. Nu wil de diëtiste van het ziekenhuis hem veel eiwitten geven, melk, vlees en kaas. De kanker dieeten wijzen dit allemaal af. Wat kan ie eten om verantwoord kilo's aan te komen?
Vriendelijke groet Klasina

jaars888's picture

jaars888
31 March 2018

Wat is de voedingswaarde van groenten van uitgemergelde grond? Is groente uit een kas zonder dag- en nachtritme voedzaam? Het ziet er goed uit maar het voelt niet goed aan! Slecht gevoede dieren krijgen kwalen en ze worden agressief, zijn mensen anders?
Hoe komen wij aan gewassen van gezonde koude grond of koude kassen?