• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de voettekst
  • 0 artikelen
MMV

MMV

Natuurlijk tegen kanker

Recepten Voedingsmiddelenlijst
Uitzicht 1, Veerkracht 1
Uitzicht 10 (extra dik nummer, thema: emotie-eten) 2
  • Kanker
    • Is kanker erfelijk?
    • Genetica en epigenetica
    • Wat kan ik zelf doen?
    • Preventie
    • Steun en begeleiding
    • Kankersoorten
  • Voeding
    • Recepten
    • Moermandieet
    • Niet-Toxische Tumor Therapie
    • Wetenschappelijke onderbouwing
    • Suiker
    • Supplementen
    • Kruiden
    • Fermenteren
    • Kiemgroenten
    • Voedselbereiding
  • Gezond Leven
    • Voeding
    • Inspanning
    • Ontspanning
    • Psyche
    • Verbinding
    • Uit eten met Moerman
  • Zelfonderzoek
  • Nieuws
    • Laatste nieuws
    • Uitzicht
    • Columnisten
    • Ervaringen
    • Nieuwsbrief
    • Agenda
  • Over
    • Lid worden
    • Bestuur
    • Geschiedenis
    • In de regio
    • Amnestie
    • Steun ons
    • ANBI
    • Contact
  • Webshop
    • Uitzicht
    • Boeken
    • Bijeenkomsten
    • Overig
U bent hier: Home / Recepten / Aioli (knoflookmayonaise)
Aioli (knoflookmayonaise) 3

Aioli (knoflookmayonaise)

Bereiding

1 Zorg dat het water en de olijfolie op kamertemperatuur zijn. Snijd de knoflook in kleine stukjes. Wrijf de knoflook met het zout in een vijzel tot een smeuïge pasta.

2 Voeg de eidooiers toe en roer stevig met de stamper tot de pasta lichter wordt.

3 Begin langzaam de olijfolie toe te voegen en blijf roeren. In het begin voeg je de olie in een dun straaltje toe, totdat het ‘pakt’. Daarna kan je iets scheutiger gieten met de olie. Maar blijf stevig roeren.

4 Is de aioli erg dik, voeg dan een of twee theelepels water toe, totdat je de juiste substantie hebt.

5 Afdekken en tot gebruik bewaren in de koelkast.

Lekker bij groenten uit de oven!

Terug naar alle gerechten

Ingrediënten

Aantal personen: 2 M NT
2 Eidooier
1 hele gepelde bol Knoflook
500 ml Olijfolie
snufje Zout (keltisch zeezout en himalayazout)

Wat betekenen de bolletjes?

Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)

  • Toegestaan
  • Aanbevolen
  • Incidenteel toegestaan
  • Niet toegestaan
  • Onbekend

aardappelen

Van aardappel t/m zwarte bes

Bekijk hier de handige voedingsmiddelenlijst
zwarte bes

Bekijk ook:

Poké Bowl 4

Poké Bowl

Gevulde spaghetti pompoen 5

Gevulde spaghetti pompoen

Rode bietsalade met linzen 6

Rode bietsalade met linzen

Het zijn niet (alleen) de vitamines in zilvervliesrijst 7

Het zijn niet (alleen) de vitamines in zilvervliesrijst

Laatste nieuws
De Roode Roos 7
Vitortho 8
Lambers vegan ijzer complex 9

Footer

logo

Centraal Bureau MMV

(0347) 34 69 55

(ma-do 10:00-14.30 uur)

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

privacy policy | disclaimer

www.mmv.nl © 2023 | Website realisatie & advies: WebFundament