• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de voettekst
  • 0 items
MMV

MMV

Natuurlijk tegen kanker

Recepten Voedingsmiddelenlijst
Uitzicht 4 2025 Afwijken van het protocol 1
Uitzicht 3 2025 Voed jezelf (met de natuur) 2
  • Kanker
    • Is kanker erfelijk?
    • Genetica en epigenetica
    • Wat kan ik zelf doen?
    • Preventie
    • Steun en begeleiding
    • Kankersoorten
  • Voeding
    • Moermandieet
    • Niet-Toxische Tumor Therapie
    • Wetenschappelijke onderbouwing
    • Recepten
    • Suiker
    • Kruiden
    • Fermenteren
    • Kiemgroenten
    • Voedselbereiding
    • Uit eten met Moerman
  • Gezond leven
    • Inspanning
    • Ontspanning
    • Psyche
    • Verbinding
  • (Zelf)onderzoek
  • Nieuws
    • Agenda
    • Laatste nieuws
    • Columnisten
    • Ervaringen
    • Nieuwsbrief
    • Uitzicht
  • Over
    • Wie zijn wij
    • Organisatie
    • Activiteiten
    • Vrijwilligers
    • Vacatures
    • ANBI
    • Amnestie
    • Steun ons
    • Contact
  • Webshop
    • Uitzicht
    • Boeken
    • Bijeenkomsten
    • Overig
U bent hier: Home / Recepten / Spitskoolsalade
Spitskoolsalade 3

Spitskoolsalade

Bereiding

1. Snijd de spitskool in dunne repen en blancheer deze 1 à 2 minuten in gekookt water. Goed laten uitlekken.
2. Snijd de pruimen in kleine stukjes en meng goed door de kool samen met de gember.
3. Meng de citroensap, olijfolie, honing en peper.
4. Voeg dit toe aan de salade en schep het goed om.
5. Hak de walnoten grof en strooi deze erover.

Terug naar alle gerechten

Ingrediënten

Aantal personen: 2 K R P
3 el sap van een Citroen
2 tl gedroogde Gember
2 tl Honing
6 el Olijfolie
snuf peper
6 gedroogde Pruim
250 g Spitskool
50 g Walnoot

Wat betekenen de bolletjes?

De bolletjes geven aan of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen de MMV-Voedingsrichtlijnen of juist niet.

K = bij kanker,
R = bij kanker in remissie
P = ter preventie van kanker

  • Toegestaan
  • Aanbevolen
  • Incidenteel toegestaan
  • Niet toegestaan
  • Onbekend

aardappelen

Van aardappel t/m zwarte bes

Bekijk hier de handige voedingsmiddelenlijst
zwarte bes

Bekijk ook:

Spinazie met erwten 4

Spinazie met erwten

Pittige kool met ananas 5

Pittige kool met ananas

Gierst met kruidensaus 6

Gierst met kruidensaus

Anti-inflammatoir voedingspatroon kan nierkanker voorkomen 7

Anti-inflammatoir voedingspatroon kan nierkanker voorkomen

Laatste nieuws

Advertenties

Tradeline 7
Lamberts Health Benefits 8
Vithortho zink 4 in 1

Footer

logo

Centraal Bureau MMV

(0347) 34 69 55

(ma-do 09:00-13.00 uur)

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

privacy policy | disclaimer

www.mmv.nl © 2025 | Website realisatie & advies: WebFundament