Pittige komkommers
Bereiding
1. Was de komkommers en leg een komkommer tussen twee eetstokjes (om te voorkomen dat je de komkommer helemaal doorsnijdt).
2. Snijd de komkommer aan de bovenkant recht in over de gehele lengte. Draai de komkommer dan om en snijd die kant schuin (45 graden) in. Herhaal dit bij alle komkommers.
3. Maak de marinade door alle ingrediënten te mengen. Marineer de komkommer enkele uren in de marinade in de koelkast.
Lekker bij rijstgerecht of gesmoorde Aziatische groenten!
Ingrediënten
Aantal personen: 4 | M | NT |
---|---|---|
4 el Appelazijn | ||
1 tl Gedroogde chilivlokken | ||
1 el Honing | ||
1 teentje Knoflook | ||
1 el Sesamzaad | ||
1 bakje snoepkomkommers | ||
1 tl Tamari |
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend