Captain’s breakfast (havermoutpap met topping)

Captain’s breakfast (havermoutpap met topping)

Klassiek Moermandieet
NTTT
Ontbijt

Bereiding

– Maak een pap van 50 gr havermout of havervlokken en 500 ml water of amandelmelk.

– Breng het water of de melk aan de kook en strooi er al roerend de havermout in.

– Laat de havermout op zacht vuur 10-15 minuten zachtjes koken tot het een dikke pap wordt. Roer regelmatig.

– Laat de pap van het vuur af nog 5 minuten staan. Verdeel de pap over 2 kommen.

Het recept is ontleend aan het boek “LEKKER! Havermout, quinoa en meer…”

0

Ingredienten

WAT BETEKENEN DE BOLLETJES?

Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan, niet is toegestaan, incidenteel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke) Moermandieet of de Niet-Toxische Tumor

Toegestaan
Aanbevolen
Incidenteel toegestaan
Niet toegestaan
Onbekend