Captain’s breakfast (havermoutpap met topping)

Bereiding
– Maak een pap van 50 gr havermout of havervlokken en 500 ml water of amandelmelk.
– Breng het water of de melk aan de kook en strooi er al roerend de havermout in.
– Laat de havermout op zacht vuur 10-15 minuten zachtjes koken tot het een dikke pap wordt. Roer regelmatig.
– Laat de pap van het vuur af nog 5 minuten staan. Verdeel de pap over 2 kommen.
Het recept is ontleend aan het boek “LEKKER! Havermout, quinoa en meer…”
0
Ingrediënten
WAT BETEKENEN DE BOLLETJES?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan, niet is toegestaan, incidenteel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke) Moermandieet of de Niet-Toxische Tumor
✔
Aanbevolen
Incidenteel toegestaan
Niet toegestaan
Onbekend