Rode bietenmoes

Rode bietenmoes
2 personen
Bereiding
- Schil of schrob de rode bieten en snijd ze in dobbelsteentjes.
- Kook of stoom ze met het laurierblaadje in circa 45 minuten gaar.
- Snijd de appels in kleine stukken.
- Voeg als de biet bijna gaar is de appels en het kaneel toe en verwijder het laurierblad.
- Pureer de groente tot moes.
- Als de moes te dun is, voeg dan een koffielepel vlozaad toe.
0
Ingrediënten
250 gr rode bieten1/2 laurierblaadje
250 g zoete appels
1/2 tl kaneel (poeder)
WAT BETEKENEN DE BOLLETJES?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan, niet is toegestaan, incidenteel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke) Moermandieet of de Niet-Toxische Tumor
✔
Aanbevolen
Incidenteel toegestaan
Niet toegestaan
Onbekend