Kanker: kennis, kansen en keuzes (voor niet-leden) NU VOOR ACTIEPRIJS

22.50

Categorie:

Beschrijving

Wanneer je met kanker te maken krijgt, kun je ervoor kiezen om uitsluitend reguliere behandelingen te ondergaan. Maar je kunt er ook voor kiezen om daarnaast gebruik te maken van de complementaire mogelijkheden die er zijn. Zelf in actie komen, mede de regie bepalen in het herstel van je gezondheid.  Kiezen voor aanvullende mogelijkheden die bij je passen en waarin je ook vertrouwen hebt.
Blijf regisseur over je eigen lijf en leven! Niet uit wantrouwen ten opzichte van de reguliere behandelmogelijkheden. Maar om het beste uit twee werelden te benutten in je strijd tegen kanker. Niet ondergaan, maar participeren in je genezingsproces. Meewerken aan je eigen behandelplan. Ervoor zorgen dat je niet ‘je ziekte wordt’.

Daar gaat dit boek ‘Kanker: kennis, kansen en keuzes’ over. Het is een kompas voor zelfregie voor mensen met de diagnose kanker, maar het kan zeker ook van betekenis zijn voor mensen die nog niet met kanker of een andere chronische ziekte te maken hebben. Een kompas geeft naar z’n aard een koers, een richting aan waar je voor kunt gáán. Gezonde voeding, voldoende beweging, stress mijden, kortom, leefstijl is een belangrijk aspect van de complementaire benadering.

Dit boek pretendeert niet volledig te zijn op het gebied van de aanvullende en/of ondersteunende mogelijkheden, maar de belangrijkste benaderingen komen aan de orde. Ook is er aandacht voor het psychisch welbevinden, de kracht van positief denken en het belang van een netwerk waarop je een beroep kunt doen. Daarnaast worden de in ons land meest voorkomende soorten kanker beschreven, en de reguliere behandelingen daarvan.

Ten slotte: een patiënt is méér dan zijn ziekte. Dat maakt het de moeite waard om het beste uit de verschillende geneeskundige werelden te zoeken en te benutten in het belang van het eigen genezingsproces!

Het boek ‘Kanker: kennis, kansen en keuzes’ kost 32,50 euro, maar nu tijdelijk voor slechts 22,50!

Er wordt 4,50 verzendkosten berekend, dit wordt automatisch toegevoegd in de winkelwagen.

Om dit boek te bestellen voor leden, klik hier.

Extra informatie

Gewicht 0.946 g