MMV-aanpak in één minuut

Leeft u met de diagnose kanker?  Dan is de Moermantherapie het overwegen waard. Deze therapie helpt bij de genezing én overleving, zo wijst de ervaring van ontelbare patiënten uit. Ook komt de therapie in veel gevallen overduidelijk de kwaliteit van leven ten goede. Dat laat de ervaring van MMV in ruim 45 jaar glashelder zien. Zowel voor patiënten die een reguliere behandeling ondergaan als voor patiënten die daar om eigen redenen van afzien, is de Moermantherapie heel vaak van grote betekenis.

Extra groenten
De Moermantherapie houdt in dat u een streng dieet volgt. Streng in die zin dat u een aantal voedingsmiddelen (suiker bijvoorbeeld) moet laten staan en met name extra groenten op het menu moet zetten. Of u dan nog wel lekker eet? Nou, wat dacht u! De tijd dat het minder lekker was, ligt ver achter ons. Er zijn tegenwoordig zelfs volgers van het dieet die nooit meer iets anders willen.

Het dieet wordt aangevuld met een select aantal supplementen. Dat dient eigenlijk altijd te gebeuren onder begeleiding van een deskundige arts. Ook uw mind, uw geestelijke weerbaarheid, is van belang. Die krijgt bij een behandeling conform Moerman ook de nodige aandacht.

Meer info?
Bel dan naar onze infolijn 088-2424240 of lees verder op deze website. Een informatiepakket aanvragen kan natuurlijk ook. Ga naar het contactformulier of bel naar 0347-346955 (ma-do van 10.00 tot 14.30 uur)

U kunt veel meer dan u denkt
Onthoud één ding: er is heel veel wat u zelf kunt doen om bij te dragen aan genezing of een betere levenskwaliteit.  

Ook als u gezond bent, kan MMV voor u van betekenis zijn. Want wat is gezond leven precies? Welke voeding is gezond? Is aanvulling met voedingssupplementen noodzakelijk? En zo ja, welke en waarom? Dáárover gaat het bij  MMV. Inmiddels heeft de vereniging meer dan 45 jaar expertise en ervaring met voeding en kanker. 

Basisinformatie op deze website

Dat doet voeding
Gezonde leefstijl
– Moermantherapie
Ervaringen van patiënten

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN NIEUWE ONTWIKKELINGEN OP HET GEBIED VAN NATUURLIJKE BESTRIJDING VAN KANKER, MELD U DAN AAN VOOR ONZE GRATIS NIEUWSBRIEF.

U KUNT OOK lid worden van MMV. U BETAALT DAN 35 EURO PER JAAR EN ONTVANGT TIEN MAAL PER JAAR HET boeiende en inspirerende magazine Uitzicht.  BOVENDIEN ONTVANGT U ALS LID TOT 25 PROCENT KORTING OP SUPPLEMENTEN BIJ VERZENDHUIS DE ROODE ROOS.