Over voeding

Voeding speelt in de visie van patiëntenorganisatie MMV een cruciale rol. Kankerpatiënten doen er in deze visie goed aan het beste van het beste tot zich te nemen. Daarmee brengt u uw immuunsysteem optimaal in stelling in de strijd tegen kanker, ook als de patiënt kiest voor een reguliere behandeling.

Ook om kanker of de terugkeer ervan te voorkomen, speelt voeding een voorname rol. MMV is er blij mee dat dit vandaag de dag breed wordt onderkend.

Ga actief aan de slag. Op deze site vindt u alle benodigde informatie. U kunt ook bellen met onze infolijn: T 088-2424240.

Verder kunt u advies inwinnen bij een select aantal natuurvoedingskundigen. Zij zijn aangesloten bij MMV. Hier vindt u meer informatie.

Last but not least onze voedingsmiddelenlijst, het kroonjuweel van MMV.

Nieuws

  • Vakantieklusje? Onttegel uw tuin - Menig tuin heeft op zomerse dagen meer weg van een steenoven dan van de oase die het zou kunnen zijn. Hoog tijd om te ‘onttegelen’, vindt het Instituut voor Natuureducatie en propageert het Tuiny Forrest. Een paar vierkante meter minder terrastegels kan al een wereld van verschil betekenen. Voor de individuele tuin en, als we […]
  • Ook na darmoperatie beter af met probiotica - Probiotica beschermt tegen complicaties en verkort de ziekenhuisduur na een darmoperatie. Dat toont een studie onder 78 mensen met darmkanker. Met name verklevingen bleven opvallend vaak achterwege. Voor ondersteuning van de darm met behulp van gunstige bacteriën is de laatste jaren veel aandacht. Steeds vaker blijken ziekten en aandoeningen zichtbaar van invloed op de samenstelling […]

Ervaringen

8+