• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de voettekst
  • 0 items
MMV

MMV

Natuurlijk tegen kanker

Recepten Voedingsmiddelenlijst
Uitzicht 4 2025 Afwijken van het protocol 1
Uitzicht 3 2025 Voed jezelf (met de natuur) 2
  • Kanker
    • Is kanker erfelijk?
    • Genetica en epigenetica
    • Wat kan ik zelf doen?
    • Preventie
    • Steun en begeleiding
    • Kankersoorten
  • Voeding
    • Moermandieet
    • Niet-Toxische Tumor Therapie
    • Wetenschappelijke onderbouwing
    • Recepten
    • Suiker
    • Kruiden
    • Fermenteren
    • Kiemgroenten
    • Voedselbereiding
    • Uit eten met Moerman
  • Gezond leven
    • Inspanning
    • Ontspanning
    • Psyche
    • Verbinding
  • (Zelf)onderzoek
  • Nieuws
    • Agenda
    • Laatste nieuws
    • Columnisten
    • Ervaringen
    • Nieuwsbrief
    • Uitzicht
  • Over
    • Wie zijn wij
    • Organisatie
    • Activiteiten
    • Vrijwilligers
    • Vacatures
    • ANBI
    • Amnestie
    • Steun ons
    • Contact
  • Webshop
    • Uitzicht
    • Boeken
    • Bijeenkomsten
    • Overig
U bent hier: Home / Recepten / Vegetarische lasagne
Vegetarische lasagne 3

Vegetarische lasagne

Bereiding

  • Fruit de ui in wat olie samen met de knoflook.
  • Snijd de winterwortels en de bleekselderij fijn en voeg aan de ui toe. Bak even mee.
  • Voeg de tomatenblokjes, tomatenpuree en de kruiden toe en maak op smaak met (Keltisch) zout en peper. Laat op laag vuur 20-30 minuten pruttelen en inkoken.
  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Snijd de courgette over de lengte in dunne plakken.
  • Bouw de lasagne op met eerst een laagje saus, beleg met een paar plakjes courgette, bedek met weer een laagje saus en herhaal dit tot de saus op is.
  • Eindig met een laagje saus.
  • Bedek de lasagne met plakken mozzarella, gehalveerde cherrytomaatjes, geraspte kaas en basilicum.
  • Schuif in de oven voor ongeveer 30 minuten.
  • Serveer de lasagne met een lekkere frisse salade en eventueel volkoren speltpasta.

Recept ontleend aan “Smakelijck, groenten voor elk moment van de dag” van Williene Klinck

Terug naar alle gerechten

Ingrediënten

No items found
Aantal personen: 4 K R P

Wat betekenen de bolletjes?

De bolletjes geven aan of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen de MMV-Voedingsrichtlijnen of juist niet.

K = bij kanker,
R = bij kanker in remissie
P = ter preventie van kanker

  • Toegestaan
  • Aanbevolen
  • Incidenteel toegestaan
  • Niet toegestaan
  • Onbekend

aardappelen

Van aardappel t/m zwarte bes

Bekijk hier de handige voedingsmiddelenlijst
zwarte bes

Bekijk ook:

Kiwi-Desserttaart 4

Kiwi-Desserttaart

Koude bietensoep 5

Koude bietensoep

Spitskoolsalade 6

Spitskoolsalade

Anti-inflammatoir voedingspatroon kan nierkanker voorkomen 7

Anti-inflammatoir voedingspatroon kan nierkanker voorkomen

Laatste nieuws

Advertenties

De Roode Roos 7
Lamberts Health Benefits 8
Tradeline 9

Footer

logo

Centraal Bureau MMV

(0347) 34 69 55

(ma-do 09:00-13.00 uur)

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

privacy policy | disclaimer

www.mmv.nl © 2025 | Website realisatie & advies: WebFundament

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.Ok