Pesto van rucola
Bereiding
1. Maal de pijnboompitten fijn in een blender met de knoflook.
2. Voeg nu de rucola en kaas in gedeeltes er doorheen.
3. Dan de olijfolie stapsgewijs en tot slot de kruiden en biogarde.
4. Meng op een bord de sla met de avocadodressing (zie kader).
5. Doe hier de knolselderij bij met de pesto.
6. Garneren met kiemen.
Avocadodressing
Ingrediënten
– 1 avocado
– ½ citroen
– 1 kleine ui
– 1 klein rood pepertje
– olijfolie
– peperBereidingswijze
Prak de avocado fijn met een vork en meng deze met de kruiden en olijfolie.
Ingrediënten
Aantal personen: 4 | M | NT |
---|---|---|
2 flinke el Biogarde | ||
bladsla | ||
50 g Kaas (jong, koemelk) | ||
2 tl kerriepoeder | ||
Kiemen | ||
2 teentjes Knoflook | ||
Olijfolie | ||
1 tl Paprikapoeder | ||
peper | ||
half rood pepertje | ||
50 g Pijnboompit | ||
gesneden Rode biet | ||
100 g Rucola |
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend