• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de voettekst
  • 0 items
MMV

MMV

Natuurlijk tegen kanker

Recepten Voedingsmiddelenlijst
Uitzicht 5 2025 Antibioticaresistentie 1
Uitzicht 4 2025 Afwijken van het protocol 2
  • Kanker
    • Is kanker erfelijk?
    • Genetica en epigenetica
    • Wat kan ik zelf doen?
    • Preventie
    • Steun en begeleiding
    • Kankersoorten
  • Voeding
    • Moermandieet
    • MMV-Voedingsrichtlijnen
    • Wetenschappelijke onderbouwing
    • Recepten
    • Suiker
    • Kruiden
    • Fermenteren
    • Kiemgroenten
    • Voedselbereiding
    • Uit eten met Moerman
  • Gezond leven
    • Inspanning
    • Ontspanning
    • Psyche
    • Verbinding
  • (Zelf)onderzoek
  • Nieuws
    • Agenda
    • Laatste nieuws
    • Columnisten
    • Ervaringen
    • Nieuwsbrief
    • Uitzicht
  • Over
    • Wie zijn wij
    • Organisatie
    • Activiteiten
    • Vrijwilligers
    • Vacatures
    • ANBI
    • Amnestie
    • Steun ons
    • Contact
  • Webshop
    • Uitzicht
    • Boeken
    • Bijeenkomsten
    • Overig
U bent hier: Home / Recepten / Pesto van rucola
Pesto van rucola 3

Pesto van rucola

Bereiding

1. Maal de pijnboompitten fijn in een blender met de knoflook.
2. Voeg nu de rucola en kaas in gedeeltes er doorheen.
3. Dan de olijfolie stapsgewijs en tot slot de kruiden en biogarde.
4. Meng op een bord de sla met de avocadodressing (zie kader).
5. Doe hier de knolselderij bij met de pesto.
6. Garneren met kiemen.

Avocadodressing
Ingrediënten
– 1 avocado
– ½ citroen
– 1 kleine ui
– 1 klein rood pepertje
– olijfolie
– peper

Bereidingswijze
Prak de avocado fijn met een vork en meng deze met de kruiden en olijfolie.

Terug naar alle gerechten

Ingrediënten

Aantal personen: 4 K R P
2 flinke el Biogarde
bladsla
50 g Kaas (jong, koemelk)
2 tl kerriepoeder
Kiemen
2 teentjes Knoflook
Olijfolie
1 tl Paprikapoeder
peper
half rood pepertje
50 g Pijnboompit
gesneden Rode biet
100 g Rucola

Wat betekenen de bolletjes?

De bolletjes geven aan of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen de MMV-Voedingsrichtlijnen of juist niet.

K = bij kanker,
R = bij kanker in remissie
P = ter preventie van kanker

  • Toegestaan
  • Aanbevolen
  • Incidenteel toegestaan
  • Niet toegestaan
  • Onbekend

aardappelen

Van aardappel t/m zwarte bes

Bekijk hier de handige voedingsmiddelenlijst
zwarte bes

Bekijk ook:

Watermeloensalade 4

Watermeloensalade

Boekweithaverballetjes 5

Boekweithaverballetjes

Lunchsalade met koolrabi, waterkers en walnoten 6

Lunchsalade met koolrabi, waterkers en walnoten

Vereniging Arts en Leefstijl komt met leefstijladviezen bij kanker 7

Vereniging Arts en Leefstijl komt met leefstijladviezen bij kanker

Laatste nieuws

Advertenties

No items found

Footer

logo

Centraal Bureau MMV

(0347) 34 69 55

(ma-do 09:00-13.00 uur)

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

privacy policy | disclaimer

www.mmv.nl © 2025 | Website realisatie & advies: WebFundament

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.Ok