• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de voettekst
  • 0 items
MMV

MMV

Natuurlijk tegen kanker

Recepten Voedingsmiddelenlijst
Uitzicht 6 2025 Lyme en eiwitkwaliteit 1
Uitzicht 5 2025 Antibioticaresistentie 2
  • Kanker
    • Is kanker erfelijk?
    • Genetica en epigenetica
    • Wat kan ik zelf doen?
    • Preventie
    • Steun en begeleiding
    • Kankersoorten
  • Voeding
    • Moermandieet
    • MMV-Voedingsrichtlijnen
    • Wetenschappelijke onderbouwing
    • Recepten
    • Suiker
    • Kruiden
    • Fermenteren
    • Kiemgroenten
    • Voedselbereiding
    • Uit eten met Moerman
  • Gezond leven
    • Inspanning
    • Ontspanning
    • Psyche
    • Verbinding
  • (Zelf)onderzoek
  • Nieuws
    • Agenda
    • Laatste nieuws
    • Columnisten
    • Ervaringen
    • Nieuwsbrief
    • Uitzicht
  • Over
    • Wie zijn wij
    • Organisatie
    • Activiteiten
    • Vrijwilligers
    • Vacatures
    • ANBI
    • Amnestie
    • Steun ons
    • Contact
  • Webshop
    • Uitzicht
    • Boeken
    • Bijeenkomsten
    • Overig
U bent hier: Home / Recepten / Aioli (knoflookmayonaise)
Aioli (knoflookmayonaise) 3

Aioli (knoflookmayonaise)

Bereiding

1 Zorg dat het water en de olijfolie op kamertemperatuur zijn. Snijd de knoflook in kleine stukjes. Wrijf de knoflook met het zout in een vijzel tot een smeuïge pasta.

2 Voeg de eidooiers toe en roer stevig met de stamper tot de pasta lichter wordt.

3 Begin langzaam de olijfolie toe te voegen en blijf roeren. In het begin voeg je de olie in een dun straaltje toe, totdat het ‘pakt’. Daarna kan je iets scheutiger gieten met de olie. Maar blijf stevig roeren.

4 Is de aioli erg dik, voeg dan een of twee theelepels water toe, totdat je de juiste substantie hebt.

5 Afdekken en tot gebruik bewaren in de koelkast.

Lekker bij groenten uit de oven!

Terug naar alle gerechten

Ingrediënten

Aantal personen: 2 K R P
2 Eidooier
1 hele gepelde bol Knoflook
500 ml Olijfolie
2 tl Water toegepast in een gerecht
snufje Zout

Wat betekenen de bolletjes?

De bolletjes geven aan of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen de MMV-Voedingsrichtlijnen of juist niet.

K = bij kanker,
R = bij kanker in remissie
P = ter preventie van kanker

  • Toegestaan
  • Aanbevolen
  • Incidenteel toegestaan
  • Niet toegestaan
  • Onbekend

aardappelen

Van aardappel t/m zwarte bes

Bekijk hier de handige voedingsmiddelenlijst
zwarte bes

Bekijk ook:

Rode Bietenmoes 4

Rode Bietenmoes

Mayonaise 5

Mayonaise

Kimchi 6

Kimchi

Sfeerverslag van de ledendag in Vianen in beelden 7

Sfeerverslag van de ledendag in Vianen in beelden

Laatste nieuws

Advertenties

De Roode Roos 7
Lamberts Health Benefits 8
Tradeline 9

Footer

logo

Centraal Bureau MMV

(0347) 34 69 55

(ma-do 09:00-13.00 uur)

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

privacy policy | disclaimer

www.mmv.nl © 2025 | Website realisatie & advies: WebFundament

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.