• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de voettekst
  • 0 artikelen
MMV

MMV

Natuurlijk tegen kanker

Recepten Voedingsmiddelenlijst
Uitzicht 1, Veerkracht 1
Uitzicht 10 (extra dik nummer, thema: emotie-eten) 2
  • Kanker
    • Is kanker erfelijk?
    • Genetica en epigenetica
    • Wat kan ik zelf doen?
    • Preventie
    • Steun en begeleiding
    • Kankersoorten
  • Voeding
    • Recepten
    • Moermandieet
    • Niet-Toxische Tumor Therapie
    • Wetenschappelijke onderbouwing
    • Suiker
    • Supplementen
    • Kruiden
    • Fermenteren
    • Kiemgroenten
    • Voedselbereiding
  • Gezond Leven
    • Voeding
    • Inspanning
    • Ontspanning
    • Psyche
    • Verbinding
    • Uit eten met Moerman
  • Zelfonderzoek
  • Nieuws
    • Laatste nieuws
    • Uitzicht
    • Columnisten
    • Ervaringen
    • Nieuwsbrief
    • Agenda
  • Over
    • Lid worden
    • Bestuur
    • Geschiedenis
    • In de regio
    • Amnestie
    • Steun ons
    • ANBI
    • Contact
  • Webshop
    • Uitzicht
    • Boeken
    • Bijeenkomsten
    • Overig
U bent hier: Home / Recepten / Boerenkool-zoete aardappelstamppot
Boerenkool-zoete aardappelstamppot 3

Boerenkool-zoete aardappelstamppot

Bereiding

1. Schil de aardappels en snijd in blokjes.
2. Leg de aardappels in een laagje water in de pan en leg hier de boerenkool op.
3.Kook de aardappelen en boerenkool in 20 minuten gaar.
4. Snijd ondertussen de rode ui in halve ringen, de puntpaprika in dunne reepjes en de halve rode peper in dunne ringetjes.
5. Smoor de ui, paprika en rode peper in het klontje boter op laag vuur in een koekenpan.
6.Giet de aardappelen en boerenkool af en stamp met een stamper tot een smeuïge stamppot.
7. Roer de gesmoorde rode ui, paprika en rode peper door de stamppot. Breng op smaak met wat peper en zout.

Tip: Ook lekker met wat zachte geitenkaas.

Terug naar alle gerechten

Ingrediënten

Aantal personen: 2 M NT
200 g Boerenkool
1 Paprika
klontje Roomboter
halve Spaanse peper
1 Ui (rode)
2 middelgrote Zoete aardappel/bataat

Wat betekenen de bolletjes?

Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)

  • Toegestaan
  • Aanbevolen
  • Incidenteel toegestaan
  • Niet toegestaan
  • Onbekend

aardappelen

Van aardappel t/m zwarte bes

Bekijk hier de handige voedingsmiddelenlijst
zwarte bes

Bekijk ook:

Rode Bietenmoes 4

Rode Bietenmoes

Romige koolsalade 5

Romige koolsalade

Oosterse spaghettisalade 6

Oosterse spaghettisalade

TV-dokter Tamara over MMV-kookboek: 'Mooi, handig en overzichtelijk' 7

TV-dokter Tamara over MMV-kookboek: ‘Mooi, handig en overzichtelijk’

Laatste nieuws
Lambers vegan ijzer complex 7
Vitortho 8
De Roode Roos 9

Footer

logo

Centraal Bureau MMV

(0347) 34 69 55

(ma-do 10:00-14.30 uur)

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

privacy policy | disclaimer

www.mmv.nl © 2023 | Website realisatie & advies: WebFundament