• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de voettekst
  • 0 artikelen
MMV

MMV

Natuurlijk tegen kanker

Recepten Voedingsmiddelenlijst
Uitzicht 4 2023 Moerman en NTTT 1
Uitzicht 3, 2023 Kracht van voeding 2
  • Kanker
    • Is kanker erfelijk?
    • Genetica en epigenetica
    • Wat kan ik zelf doen?
    • Preventie
    • Steun en begeleiding
    • Kankersoorten
  • Voeding
    • Recepten
    • Moermandieet
    • Niet-Toxische Tumor Therapie
    • Wetenschappelijke onderbouwing
    • Suiker
    • Supplementen
    • Kruiden
    • Fermenteren
    • Kiemgroenten
    • Voedselbereiding
  • Gezond Leven
    • Voeding
    • Inspanning
    • Ontspanning
    • Psyche
    • Verbinding
    • Uit eten met Moerman
  • Zelfonderzoek
  • Nieuws
    • Laatste nieuws
    • Uitzicht
    • Columnisten
    • Ervaringen
    • Nieuwsbrief
    • Agenda
  • Over
    • Lid worden
    • Bestuur
    • Geschiedenis
    • In de regio
    • Amnestie
    • Steun ons
    • ANBI
    • Contact
  • Webshop
    • Uitzicht
    • Boeken
    • Bijeenkomsten
    • Overig
U bent hier: Home / Recepten / Gevulde spaghetti pompoen
Gevulde spaghetti pompoen 3

Gevulde spaghetti pompoen

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 125 graden en vet een bakplaat licht in. Snijd de pompoen in de lengte doormidden en haal de zaden en de zaadstrengen eruit.
2. Leg de pompoenhelften met de gesneden kant naar beneden op de bakplaat en prik kleine gaatjes in de schil. Bak in de oven gaar in ca. 60 minuten.
3. Snipper intussen de ui en knoflook. Snijd de tomaten en salie of basilicum fijn.
4. Verhit de roomboter in een pan en fruit hierin de ui totdat deze glazig wordt, voeg dan de knoflook toe en bak nog drie minuten verder. Roer de tomaat erdoor en laat warm worden.
5. Haal de pompoen uit de oven en trek met een vork het vruchtvlees uit de pompoen in een grote kom. Schep door de pompoenspaghetti, het tomatenmengsel, de salie/basilicum en verbrokkel de geitenkaas erboven.
6. Serveer de pompoenspaghetti in de schil van de pompoen, de schil kun je niet eten.

Terug naar alle gerechten

Ingrediënten

Aantal personen: 2 M NT
50 g Kaas (jong, geitenmelk)
half teentje Knoflook
1 stuk kleine spaghetti Pompoen
2 takjes verse Salie
150 g Tomaat
halve rode Ui

Wat betekenen de bolletjes?

Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)

  • Toegestaan
  • Aanbevolen
  • Incidenteel toegestaan
  • Niet toegestaan
  • Onbekend

aardappelen

Van aardappel t/m zwarte bes

Bekijk hier de handige voedingsmiddelenlijst
zwarte bes

Bekijk ook:

Witlofschuitjes met walnoottabouleh 4

Witlofschuitjes met walnoottabouleh

Verse jonge geitenkaas met mosterd 5

Verse jonge geitenkaas met mosterd

Zuurkool met ananas 6

Zuurkool met ananas

Plantaardig pigment pelargonidine beschermt proefdieren even goed als tamoxifen 7

Plantaardig pigment pelargonidine beschermt proefdieren even goed als tamoxifen

Laatste nieuws
Tradeline 7
Vitortho 8
Lambers vegan ijzer complex 9

Footer

logo

Centraal Bureau MMV

(0347) 34 69 55

(ma-do 09:00-13.00 uur)

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

privacy policy | disclaimer

www.mmv.nl © 2023 | Website realisatie & advies: WebFundament