• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de voettekst
  • 1 item
MMV

MMV

Natuurlijk tegen kanker

Recepten Voedingsmiddelenlijst
Uitzicht 4 2025 Afwijken van het protocol 1
Uitzicht 3 2025 Voed jezelf (met de natuur) 2
  • Kanker
    • Is kanker erfelijk?
    • Genetica en epigenetica
    • Wat kan ik zelf doen?
    • Preventie
    • Steun en begeleiding
    • Kankersoorten
  • Voeding
    • Moermandieet
    • Niet-Toxische Tumor Therapie
    • Wetenschappelijke onderbouwing
    • Recepten
    • Suiker
    • Kruiden
    • Fermenteren
    • Kiemgroenten
    • Voedselbereiding
    • Uit eten met Moerman
  • Gezond leven
    • Inspanning
    • Ontspanning
    • Psyche
    • Verbinding
  • (Zelf)onderzoek
  • Nieuws
    • Agenda
    • Laatste nieuws
    • Columnisten
    • Ervaringen
    • Nieuwsbrief
    • Uitzicht
  • Over
    • Wie zijn wij
    • Organisatie
    • Activiteiten
    • Vrijwilligers
    • Vacatures
    • ANBI
    • Amnestie
    • Steun ons
    • Contact
  • Webshop
    • Uitzicht
    • Boeken
    • Bijeenkomsten
    • Overig
U bent hier: Home / Recepten / Knollenzoetzuur
Knollenzoetzuur 3

Knollenzoetzuur

Bereiding

1. Schil de bietjes en meiknolletjes en snijd ze in dunne plakjes.

2. Verhit de peperkorrels, korianderzaad, karwijzaad en anijszaad in een steelpannetje op laag vuur tot de specerijen hun geur afgeven.

3. Voeg het citroensap en het water toe en breng tegen de kook aan. Haal van het vuur en roer er desgewenst de honing doorheen.

4. Stapel de plakjes biet en meiknol in een grote steriele pot. Verdeel de knoflookplakjes, rode peper ertussen.

5. Schenk het mengsel op de met groenten gevulde pot. Zorg ervoor dat de groenten helemaal onder staan.

Maximaal vijf dagen houdbaar in de koelkast.

Terug naar alle gerechten

Ingrediƫnten

Aantal personen: 2 K R P
1 tl anijszaad
250 ml sap van Citroen
25 g Honing
1 tl karwijzaad
5 teentjes in plakjes gesneden Knoflook
2 tl korianderzaad
500 g Meiknol
2 tl peperkorrels
500 g Rode biet
1 in dunne ringetjes gesneden Spaanse peper
100 ml Water toegepast in een gerecht

Wat betekenen de bolletjes?

De bolletjes geven aan of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen de MMV-Voedingsrichtlijnen of juist niet.

K = bij kanker,
R = bij kanker in remissie
P = ter preventie van kanker

  • Toegestaan
  • Aanbevolen
  • Incidenteel toegestaan
  • Niet toegestaan
  • Onbekend

aardappelen

Van aardappel t/m zwarte bes

Bekijk hier de handige voedingsmiddelenlijst
zwarte bes

Bekijk ook:

Bouquet Garni 4

Bouquet Garni

Boerenkool-zoete aardappelstamppot 5

Boerenkool-zoete aardappelstamppot

Volkoren-pastasalade met ananas 6

Volkoren-pastasalade met ananas

Anti-inflammatoir voedingspatroon kan nierkanker voorkomen 7

Anti-inflammatoir voedingspatroon kan nierkanker voorkomen

Laatste nieuws

Advertenties

Vithortho zink 4 in 1
De Roode Roos 7
Lamberts Health Benefits 8

Footer

logo

Centraal Bureau MMV

(0347) 34 69 55

(ma-do 09:00-13.00 uur)

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

privacy policy | disclaimer

www.mmv.nl © 2025 | Website realisatie & advies: WebFundament

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.Ok