Boekweitrepen

Boekweitrepen
2 personen
Bereiding
- Maal de helft van de boekweit fijn in een keukenmachine.
- Verwarm de boter op laag vuur.
- Pureer de abrikozen, boter en kaneel tot een fijne puree.
- Voeg de gemalen boekweit en de havermout toe en pureer voor nog een paar seconden.
- Haal het mengsel uit de keukenmachine en meng de overgebleven hele boekweit korrels door het mengsel.
- Bekleed een kleine bakplaat met wat bakpapier en verdeel hierover het mengsel. En laat het opstijven in de koelkast
- Snijd in 6 stukken.
0
Ingrediënten
100 g licht verwarmde boekweit.20 g havermout
50 g walnoten
150 g gewelde ongezwavelde abrikozen
1 tl kaneel
2 el boter
WAT BETEKENEN DE BOLLETJES?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan, niet is toegestaan, incidenteel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke) Moermandieet of de Niet-Toxische Tumor
✔
Aanbevolen
Incidenteel toegestaan
Niet toegestaan
Onbekend