Boekweitrepen

Boekweitrepen

2 personen

Klassiek Moermandieet
NTTT

Bereiding

  1. Maal de helft van de boekweit fijn in een keukenmachine.
  2. Verwarm de boter op laag vuur.
  3. Pureer de abrikozen, boter en kaneel tot een fijne puree.
  4. Voeg de gemalen boekweit en de havermout toe en pureer voor nog een paar seconden.
  5. Haal het mengsel uit de keukenmachine en meng de overgebleven hele boekweit korrels door het mengsel.
  6. Bekleed een kleine bakplaat met wat bakpapier en verdeel hierover het mengsel. En laat het opstijven in de koelkast
  7. Snijd in 6 stukken.
0

Ingrediënten

100 g licht verwarmde boekweit.
20 g havermout
50 g walnoten
150 g gewelde ongezwavelde abrikozen
1 tl kaneel
2 el boter

WAT BETEKENEN DE BOLLETJES?

Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan, niet is toegestaan, incidenteel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke) Moermandieet of de Niet-Toxische Tumor

Toegestaan
Aanbevolen
Incidenteel toegestaan
Niet toegestaan
Onbekend