Auberginesoep

Auberginesoep

4 personen

Klassiek Moermandieet
NTTT

Bereiding

  1. Snipper de uit, plet de knoflook en snijd de wortelen en aubergine in blokjes.
  2. Doe de ui, knoflook, het kurkumapoeder, aubergine en wortelen in een grote pan.
  3. Snijd de tomaten in stukjes.
  4. Voeg de bouillon en de tomaten toe en kruid met peper en zout. Breng aan de kook en laat 25 minuten pruttelen zodat de aubergine zacht is.
  5. Mix het geheel tot een soep met een beetje bite.
  6. Warm serveren met een takje koriander.
0

Ingrediënten

1 ui
1 teentje knoflook
1 el kurkuma
1 aubergine
225 g wortelen
850 ml groentebouillon
400 g tomaten
1 takje verse koriander

WAT BETEKENEN DE BOLLETJES?

Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan, niet is toegestaan, incidenteel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke) Moermandieet of de Niet-Toxische Tumor

Toegestaan
Aanbevolen
Incidenteel toegestaan
Niet toegestaan
Onbekend